Reklama:

twardy guz na czole (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-07-2009, 09:12:00

moja mama od jakiegoś czasu ma małego guzka na górze czoła, jeden a nawet dwa jeden lekko więksdzy od drugiego. Jest to taka narośl niby kość która można pod palcami lekko przesówać. Nie widzę żeby to rosło choć chyba tak skoro się to pojawiło. Nie boli, nie ma zmian skórnych. Proszę pomóżcie - co to może być? Może panikuję ale naprawdę bardzo sie denerwuję!
Dziękuję za odpowiedź
gość
06-07-2009, 23:42:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
07-07-2009, 21:59:00

Serdecznie dziekuje za odpowiedź, naprawde wielkie dzieki.... chyba źle napisałam wcześnie, dziś " zbadałam" mamę jeszcze raz i ta narośl kostna na czole nie jest ruchoma, no normalnie wyrosły jej dwie kosteczki na czole które sie nie ruszają pod palcami, czy to też kaszak? Pozdrawiam
E.
gość
08-10-2013, 18:12:44

Gość 2009-07-01 11:12:00 moja mama od jakiegoś czasu ma małego guzka na górze czoła, jeden a nawet dwa jeden lekko więksdzy od drugiego. Jest to taka narośl niby kość która można pod palcami lekko przesówać. Nie widzę żeby to rosło choć chyba tak skoro się to pojawiło. Nie boli, nie ma zmian skórnych. Proszę pomóżcie - co to może być? Może panikuję ale naprawdę bardzo sie denerwuję!
Dziękuję za odpowiedź

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: