Reklama:

TRILEPTAL (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-03-2008, 11:41:00

Hej:)witam wszystkich jadących na tym samym wózku:)!chciałam zapytać jakie leki zazywacie i jak sie po nich czujecie!szczególnie interesuje mnie Trileptal, jak na Was działa, jak sie po nim czujecie?
pozdrawiam wszystkich:)
[addsig]
Początkująca
30-03-2008, 17:24:00

Biorę od miesiąca Trileptal-czuję się tak sobie. Brałam ostatnio Apydan i to był cudowny lek. Zniósł wszystkie dolegliwości. Jestem 10 lat po operacji naczyniaka i od tego czasu biorę leki przeciwpadaczkawe. Brałam różne. Na mnie najlepiej działał Apydan. Teraz nie ma go w aptekach ale jest na liście leków refundowanych. Ciekawe kto wziął łapówkę za nie sprowadzanie tego leku. Konkurencja zarabia na Trileptalu. Amoże wiesz gdzie kupić apydan. Nie wiem jakie maszdoświadczenia z takimi lekami i nie wiem czego oczekujesz. Jak napiszesz więcej powiem ci jak to działa u mnid
gość
11-09-2010, 08:39:45

basia5546 2008-03-30 19:24:00 Biorę od miesiąca Trileptal-czuję się tak sobie. Brałam ostatnio Apydan i to był cudowny lek. Zniósł wszystkie dolegliwości. Jestem 10 lat po operacji naczyniaka i od tego czasu biorę leki przeciwpadaczkawe. Brałam różne. Na mnie najlepiej działał Apydan. Teraz nie ma go w aptekach ale jest na liście leków refundowanych. Ciekawe kto wziął łapówkę za nie sprowadzanie tego leku. Konkurencja zarabia na Trileptalu. Amoże wiesz gdzie kupić apydan. Nie wiem jakie maszdoświadczenia z takimi lekami i nie wiem czego oczekujesz. Jak napiszesz więcej powiem ci jak to działa u mnid

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: