Reklama:

torbiel przegrody przezroczystej (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
25-04-2009, 21:08:00

Ostatnio miałam robioną tomografie komputerową głowy z powodu bulów i zawrotów głowy i niedoczulicy prawostronnej.
W tej tomografii wykazało właśnie torbiel przegrody przezroczystej i zwapnienie szyszynki.
Nie wiem co to jest ta torbiel przegrody przezroczystej czy on może powodować takie objawy jak opisywałam wcześniej.
Bardzo prosze o udzielenie jakich kolwiek informacji na ten temat.
Dziękuje
Karolci1990
gość
16-11-2010, 16:43:16

Karolci1990 2009-04-25 23:08:00 Ostatnio miałam robioną tomografie komputerową głowy z powodu bulów i zawrotów głowy i niedoczulicy prawostronnej.

W tej tomografii wykazało właśnie torbiel przegrody przezroczystej i zwapnienie szyszynki.

Nie wiem co to jest ta torbiel przegrody przezroczystej czy on może powodować takie objawy jak opisywałam wcześniej.

Dziękuje
gość
03-10-2011, 14:53:27

Karolci1990 2009-04-25 23:08:00 Ostatnio miałam robioną tomografie komputerową głowy z powodu bulów i zawrotów głowy i niedoczulicy prawostronnej.
Dziękuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: