Reklama:

torbiel płata skroniowego (9)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-10-2008, 19:46:00

mam 31 lat wykryto u mnie torbiel lewego płata skroniowego podczas tomografii przez przypadek bo podczas snu miałem atak epilepsji po tym wyszło dopiero ze cała przyczyna to torbiel byłem już u 2 neurochirurgów nikt nie chce tego ruszać bo mówi że z tym da się żyć nie interesuje ich to że jest podrażnienie i miałem atak epi i muszę brać lepi przeciw epi praktycznie mam przekreslone życie bo pracowałem jako kierowca w szpitalu powiedzieli najlepiej zmienić prace łatwo się mówi ciekawe co lekarz powiedziałby jak by mu powiedzieć od jutra idzie pan pracować na przykład na zmywaku , miną rok czasu nic się nie dzieje poza bólami głowy ja nie mogę jeżdzić bo w karte wpisali epilepsia najprościej jestem z lublina sam nie wiem gdzie sie udać do jakiego neurochirurga torbiel nie jest duża i dlatego to mają w nosie zastanawiam się nad białymstokiem , tam mają endoskop tylko nie mam żadnego kontaktu pozdrawiam.
gość
09-10-2008, 20:16:00

Witam ja tez mam torbiela i nie tylko na dodatek jeszcze krwiaka i tez nie jestem operowana torbiela mam jak twierdzą lekarze od urodzenia ...---moja tomografia i jej wynik torbiel pajeczynówki w okolicy bieguna przedniego lewego płata skroniowego o wym28X29 mm Poszerzenie przestrzeni płynowej przymózgowej po stronie lewej do 10mm gęstosc zmiany ok 15-20jh obraz CT może sugerować przewlekły krwiak podwardówkowy (wodniak?) niewielki efekt masy z przemieszczeniem struktur pośrodkowych na strone prawą o ok 3mm Zwęzenie lewej komory bocznej (prawa szer7mm, lewa 3mm) struktura kostna mózgoczaszki bez zmian urazowych ...? nic z tego nie rozumiem boje sie strasznie moje objawy to bóle głowy obecnie od miesiąca ból ustał .Polecam dr.Marka Harata z Bydgoszczy jest naprawde super pozdrawiam
gość
09-10-2008, 22:21:00

Do postu nr 2:
Ale jesteś kobieto ***. Przepraszam ale wklejasz tutaj tego posta nie wiem już który raz. Idź w końcu do tego lekarza i powiedz żeby Ci wytłumaczył co Ci jest. Tu nikt tego nie zrobi, nikt cię na forum nie wyleczy.

Co do postu 1:
Lekarz też musi kierować się jakimś rozsądkiem. Skoro torbiel jest mała to widocznie prościej jest brać leki jak robić sobie dziurę w głowie i narażać się na jeszcze większe kłopoty. Operacja nie gwarantuje Ci wyleczenia z epilepsji, choć jest to jak najbardziej możliwe.
A jeśli leki na epilepsje działają i wszystko będzie ok to w końcu chyba będziesz mógł wrócić do zawodu kierowcy?.
gość
10-10-2008, 06:34:00

do postu nr3 , , czytać nie umiesz ja jestem po kosultacij pozdrawiam !!!.
gość
11-10-2008, 08:41:00

w białymstoku mają endoskop którym robią takie zabiegi tylko jak się tam dostać u nas w lublinie to otwierali by całą czachę był gość po takim zabiegu identyczny miał przypadek jak ja też torbiel wywoływała u niego ataki jest to nawet opisane w necie
gość
17-10-2008, 18:24:00

ma ktoś namiary na dr Mariaka albo na Lewko w białymstoku neurochirurga
gość
07-12-2008, 12:37:00

lbo na Profesora Harata z Gydgoszczy
gość
07-12-2008, 18:53:00

dr Harat- neurochirurg
http://www.marekharat.com/rejestracja.htm
gość
07-12-2008, 18:53:00

dr Harat- neurochirurg
http://www.marekharat.com/rejestracja.htm

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: