Witam,
nie wiem czy Pan już wyleczył torbiel ale może ktoś innych skorzysta. Mój syn miał torbiel pilonidalną, którą leczyliśmy u 4 specjalistów. Zapisani byliśmy również na zabieg laserowy z NFZ. Oczywiście bardzo długa kolejka i ból coraz większy. Znalazłam w końcu chirurga specjalizującego się w leczeniu torbieli włosowych metodą małoinwazyjną. Podchodziłam do tej metody leczenia tak średnio, ponieważ od wszystkich lekarzy słyszałam, że wyleczyć można tylko operacyjnie lub laserowo. Jednak gdy trafiliśmy z synem do Pana doktora Przemysław Czarnecki w Pabianicach okazało się zupełnie co innego. Pan doktor potrafi wyleczyć z tej choroby zabiegiem a nie operacją. Zabieg robiony jest w znieczuleniu miejscowym, po zabiegu przez dwa tygodnie zmiana opatrunku, normalne funkcjonowanie, bez leków. Syn wyleczony, bez zbędnego cierpienia. Naprawdę bardzo polecam pana doktora, przyjmuje prywatnie w Pabianicach, cena bardzo przystępna, zabieg trwa do godziny i zaraz po tym można wracać do codzienności bez bólu.
Żałuję, że wcześniej nie trafiłam do pana doktora, tylko syn męczył się a ja zamiast poszukać dalej to jeździłam po różnych chirurgach na Śląsku.