Reklama:

Torbiel pajęczynówki proszę o pomoc (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-05-2013, 13:29:40

Witam chciałem się zapytać czy " Opis badania ": torbiel pajęczynówki 37x16 mm przedniego bieguna dołu środkowego czaszki po stronie lewej z hipoplazją płata skroniowego L. Czy ten torbiel może wpływać na funkcjonalność mózgu, leczyłem się u psychiatry wieloma lekami które nic nie pomagały i znów wracam do tego torbiela, byłem u siebie w mieście u neurochirurga który mi powiedział że nie muszę się niczym przejmować ale chciałem zasięgnąć jeszcze od kogoś innego rady co z tym robić, ponieważ coś się złego dzieje ze mną mam lęki nie jestem sobą itp. do tego szereg innych objawów fizycznych nie wiem co robić, porobiłem mnóstwo badań wydałem ok 8 tys zł i dalej stoję w miejscu jedyne do czego mogę się przyczepić to do tej torbieli, inne badania wyszły w porządku a naprawdę było ich mnóstwo.
gość
18-10-2013, 21:35:56

Treść zablokowana przez moderatora

gość
19-10-2013, 10:58:23

Moja córka ma to samo tylko większe ! Męczą ją straszne bóle głowy z wymiotami. Nikt nie chce pomóc. Myślę że lekarze to bagatelizują bo nie chcą nic z tym robić, nauka nie zna jeszcze dobrego sposobu na pozbycie się tego,a każda ingerencja łączy się z większymi lib mniejszymi powikłaniami,niedowłady , padaczka, ślepota, niedosłuch.Od miesiąca, od kiedy wiemy co jest przyczyną bólu przeczytałam wszystko co możliwe, i nadal nie wiem gdzie się udać, co robić. Piszcie proszę co kto wie na ten temat, jeśli chodzi o leczenie, i jak się dostać do najlepszych neurochirurgów,. może coś komuś chociaż trochę pomoże.Zyczę szczęścia w pokonaniu tego i pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: