Reklama:

Timonil, Topamax plus Alkohol (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-08-2011, 13:16:09

mam stwierdzoną padaczkę zażywam takie leki chciał bym od czasu do czasu wypić parę piwek nie wiem jak to na mnie zadziała proszę o porady

z góry dziękuje
gość
21-08-2011, 20:07:15

A ile masz lat? Ja mam 16 i pije 1 litr zubrowki i do tego po 4 piwa na 3-ech. Mam padaczke i biore te same leki co ty, mam zawroty w glowie , kreci sie jak na karuzeli ale mysle ze to od timonilu albo od topomaxu.Czasem mam czkawke taka hip, heep, ippp, czy ciebie tez meczy czkawka jak wypijesz ze 4 piwa? Co dodaja do browaru ze mnie tak cofa sie?Podyskutuj ze mna moze cos razem wymyslimy zeby nie miec przerw w pamieci, czy ty wszystko pamietasz , czy zdarza sie tobie " urwany film" ?
gość
21-08-2011, 20:45:34

mam 20 lat i do nie dawna wcale nie piłem bo się balem teraz wypije 1-2 piwka co 2-gi dzień
gość
22-08-2011, 00:36:27

nie zaszkodzi jak ostroznie pijesz, zeby sie nie zaksztusic bo to bardzo niebezpieczne, mozna zapasc w spiaczke.
gość
25-08-2011, 21:32:25

a co z paleniem zioła czy nie zaszkodzi?? pytam z ciekawości
gość
25-08-2011, 23:31:27

Po marihuanie sa zaburzenia mozgu, wyglada to tragicznie.Po wypaleniu duzej ilosci ( cala torebka chyba 3-4 gramy) zostaje wylaczona swiadomosc, czlowiek robi i mowi idiotyczne rzeczy , bez sensu, ale odpowiada na pytania. Niczego nie pamieta, co robil w czasie dzialania narkotyku.Opowiadalam jak ta osoba zachowuje sie , co robi, ale mi nie uwierzono. Zaluje ze nie zrobilam zdjec.Mniejsze ilosci ponoc sa zalecane przez lekarza , slyszalam od znajomej ze ma pozwolenie kupna 2gramow w aptece, to jest prawdopodobnie stosowane przy niektorych chorobach.pozdro
gość
27-08-2011, 11:08:51

marihuana jest gorsza od papierosów? co lepiej palić?
gość
27-08-2011, 14:41:28

Dam Tobie dobra rade najlepiej niczego nie palic, papierosy niszcza pluca, powoduja raka, ale nie u kazdego palacza , sa ludzie niepalacy a maja raka pluc, marijuana powoduje demielinizacje mozgu , halucynacje.
Jesli musisz wybrac to papierosy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: