Reklama:

Tętniak mózgu (2)

Forum: Udary i tętniaki

gość
18-03-2015, 07:33:36

Witam, bardzo się boje ponieważ wykryto u mnie tętniaka. Ma on co prawda dopiero 1,6 ale od 2 robi się operacje. Zaczęło się od tego, ze po locie samolotem (było to 16 lipca) mam straszne zawroty głowy. Takie, ze czuje iż w każdej chwili mogę opaść doszły do tego również zaburzenia wzroku. Poszłam do lekarza i oczywiście myśleli, ze kłamie 'ze to nie możliwe' itd. Zrobiłam rezonans prywatnie bo już nie mogłam wytrzymać i dopiero teraz się okazało. W kwietniu jadę na kolejny rezonans i zobaczymy co będzie. Cały czas mam zawroty nie mam ani jednego dni przerwy od nich. Czy ktoś z was miał podobnie? Czy ktoś z was miał już operacje? Jak to wygląda i jak duże jest zagrożenie życia? Bardzo Proszę o odpowiedź
gość
31-03-2015, 20:53:21

czesc jesli ci to pomoze to mojemu chlopakowi 17.03.2015 roku pekl tetniak w glowie myslal ze bomba mu wybuchla tak go bolala glowa. jest teraz po operacji ale jeszcze nie wiadomo co z nim dalej wiem tylko tyle narazie ze jest z nim b. ciezko jest po udarze nie muwi niema wladu w prawej rece nawet niewie jak sie nazywa ale nie kazdy musi tak miec zycze szczescia i powodzenia. dzrowia. pozdrawiam klaudia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: