Reklama:

Tętniak mąż mężczyzna 30 lat (10)

Forum: Udary i tętniaki

gość
18-12-2020, 22:59:06

Witam, mój mąż lat 30 zdrowy nie skarżący się by cokolwiek mu dolegało...nagle stracil przytomność. Okazalo sie ze pękł mu tętniak przewrócił się i od tej pory same złe wiadomości. Lekarze nie chcia go operowac poki jest nieprzytomny. W tym momencie podtrzymuje jego zycie sprzet medyczny. Zrobił się rozlegly wylew krwi do mózgu... według lekarzy tej krwi jest tak dużo ze nie widzą szans na poprawę a jeśli taka nastąpi to i tak grozi obumarciem tkanki mózgu bo krew ktora tam jest zakazi te tkanki. Prosze bardzo o pomoc... czy jest jakas szansa. Czy ktos mial podobny przypadek ?
gość
19-12-2020, 22:34:40

Witaj serdeczne wspolczucie od osoby ktora ma 3 tetniaki. Mam tu na forum znajomego ktory jest tez po wylewie , byl kilka tygodni w spiaczce , w chwili wylewu mial 25 lat , obecnie umyslowo jest bardzo sprawny , jednak wylew spowodowal liczne skutki jak drzenie reki , sciaganie na jedna strone w czasie chodzenia , problemy z widzeniem w jednym oku . Sprobuje tutaj sciagnac , albo Ty zaloguj sie to dam Tobie jego nick i do niego napiszesz na priv.
Początkująca
19-12-2020, 23:57:03

Gość 2020-12-19 23:34:40
Witaj serdeczne wspolczucie od osoby ktora ma 3 tetniaki. Mam tu na forum znajomego ktory jest tez po wylewie , byl kilka tygodni w spiaczce , w chwili wylewu mial 25 lat , obecnie umyslowo jest bardzo sprawny , jednak wylew spowodowal liczne skutki jak drzenie reki , sciaganie na jedna strone w czasie chodzenia , problemy z widzeniem w jednym oku . Sprobuje tutaj sciagnac , albo Ty zaloguj sie to dam Tobie jego nick i do niego napiszesz na priv.
zalogowalam sie bardzo bylabym wdzieczna za pomoc... mam wiele pytań które nurtuja moja glowe dusze i serce. Dziekuje Ci.
gość
20-12-2020, 02:08:30

Sylwio , kliknij na nick Raf 32 i napisz na prywatna wiadomosc , oraz tutaj na swoim watku jesli zechcesz , Rafal to dusza czlowiek , serdeczny , uzyteczny zawsze ma dla kazdego slowa wsparcia . Rafal w tym miesiacu jest na drugim miejscu w rankingu , tak ze nie bedzie trudno skontaktowac sie z nim
Początkująca
20-12-2020, 07:05:44

Dziekuje serdecznie. Czuje takie dobro juz z Twoich słów płynące dające otuchę moim myślom...spróbuje się napewno z nim skontaktowac.
Początkująca
20-12-2020, 13:19:01

Sylwia9215 2020-12-20 08:05:44
Dziekuje serdecznie. Czuje takie dobro juz z Twoich słów płynące dające otuchę moim myślom...spróbuje się napewno z nim skontaktowac.
drogi gosciu a co jesli Rafal nie odpisze
gość
20-12-2020, 15:09:41

Sylwio czy juz skontaktowalas sie? Rafal zawsze odpowiada , jedynie to ze trzeba wykazac cierpliwosc gdyz on ma zajecia w klubie samopomocy , ma mniej czasu lecz odpowie , porozmawia to czlowiek serdeczny wspolczujacy i szlachetny, znam go kuz 10 lat.
Początkująca
20-12-2020, 18:25:45

Dobrze to czekam cierpliwie. Napisalam mu wiadomosc dzisiaj rano.
Początkująca
22-12-2020, 07:37:47

Niestety moj maz odszedł do lepszego swiata... nic sie nie dalo zrobic...
gość
22-12-2020, 15:54:05

Chociaz slowa wspolczucia nie ukoja bolu , mam wiare w dobroc Stworcy , bede modlic sie wspolnie z Toba Sylwio aby Pan przyjal swojego Syna do siebie.
Lacze sie w bolu Jadwiga

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: