Reklama:

TĘTNIAK EMBOLIZACJA GDZIE NAJLEPIEJ ZROBIĆ W POLSCE ! (10)

Forum: Udary i tętniaki

gość
21-01-2022, 19:15:47

DZIEN DOBRY . MOJA SYTUACJA PRZEDSTAWIA SIE TAK :
PĘK MI TĘTNIAK 7 MM W GŁOWIE, (DALIKATNIE ŻADNYCH POWIŁKAŃ) ZROBIONO EMBOLIZACJĘ - ( WŁOŻONO SPRĘZYNKI) PRZY OKAZJI WYKRYTO JESZCZE INNE, JEDEN 5 MM, DRUGI 3 MM . PONOĆ TEN CO MI ZROBILI ZROBIONY JEST ZA LUŹNO (PODCHODZI KREW).
CHCAŁBYM ZROBIĆ KOLEJNEGO I POPRAWIĆ TEGO CO JUŻ BYŁ ROBIONY.
KTO NAJLEPIEJ W POLSCE ROBI EMBOLIZACJE I POPRAWIA ??? PROSZĘ O POMOC. DZIĘKUJE.
TEL. 500280967
gość
30-01-2022, 20:41:22

Proszę poczytać o prof. Juszkat z Poznania. Mój mąż jest w podobnej sytuacji do Pana i właśnie zaczyna wizyty u profesora. Profesor ma bardzo dobre opinie.
gość
07-02-2022, 19:01:58

Prof Poncyliusz Szczecin najlepszy
gość
12-02-2022, 01:20:10

W życiu Poznań! Kto to napisał
Bydgoszcz a nie Poznań. Ludzie w Poznaniu dlaczego jeden drugiemu robi pod górkę przecież to mózg.
Dr furtak Bydgoszcz lub harat
Tu numer do sekretarki i doktora
604104065 dr furtak
664387583 sekretarka
Nikomu nie polecam P o z n a n i a!!!!!!
gość
14-02-2022, 19:18:33

Dobry wieczór. Czy macie doświadczenia że szpitalem św. Barbary w Sosnowcu i zabiegiem embolizacji przez dr Witolda Tomalskiego? Mam tętniaka i prof. Ładziński zadecydował, że trzeba działać tzn. embolizować.
gość
14-02-2022, 20:06:59

Dzwon do Bydgoszczy,tam są światowej sławy lekarze,nigdy nie słuchaj jednego lekarza wojskowy szpital Bydgoszcz. Tu chodzi o ciebie nie będzie znieczulenia tu będziesz czuć jak od głównej żyły w pachwinie wchodzą aż do mózgu przeszłam to i nigdzie indziej bym nie dała siebie(mózgu) do grzebania innym.
gość
10-10-2022, 16:24:16

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-10-2022, 16:27:47

Gość 2022-02-14 20:18:33
Dobry wieczór. Czy macie doświadczenia że szpitalem św. Barbary w Sosnowcu i zabiegiem embolizacji przez dr Witolda Tomalskiego? Mam tętniaka i prof. Ładziński zadecydował, że trzeba działać tzn. embolizować.
Witam. Prof Ładziński usunął mi nerwiaka nerwu C1 i jest mistrzem! U koleżanki z sali dr Tomalski przeprowadził embolizację i wszystko się dobrze skończyło, a o mały włos Częstochowa jej nie zabiła... Sosnowiec jak najbardziej polecam!!
gość
11-01-2023, 11:10:01

Gość 2022-01-21 20:15:47
DZIEN DOBRY . MOJA SYTUACJA PRZEDSTAWIA SIE TAK :
PĘK MI TĘTNIAK 7 MM W GŁOWIE, (DALIKATNIE ŻADNYCH POWIŁKAŃ) ZROBIONO EMBOLIZACJĘ - ( WŁOŻONO SPRĘZYNKI) PRZY OKAZJI WYKRYTO JESZCZE INNE, JEDEN 5 MM, DRUGI 3 MM . PONOĆ TEN CO MI ZROBILI ZROBIONY JEST ZA LUŹNO (PODCHODZI KREW).
CHCAŁBYM ZROBIĆ KOLEJNEGO I POPRAWIĆ TEGO CO JUŻ BYŁ ROBIONY.
KTO NAJLEPIEJ W POLSCE ROBI EMBOLIZACJE I POPRAWIA ??? PROSZĘ O POMOC. DZIĘKUJE.
TEL. 500280967
Początkujący
30-01-2023, 01:02:31

Gamma Knife Warszawa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
Konieczność powtórzenia rezonansu głowy zalecona przez radiologa
Witam serdecznie, Miałam wykonany rezonans magnetyczny głowy bez kontrastu zwg na zaburzenia koncentracji i pamięci oraz wieloletnie przyjmowanie leków na depresję. Po około dwóch tygodniach dostałam telefon z informacją o konieczności powtórzenia badania, tym razem z kontrastem. Termin na za tydzień. Na pytanie dlaczego jest to konieczne- odpowiedź że tak zdecydował lekarz, niektóre obszary mózgu będą dzięki temu lepiej widoczne. Czy to standardowa procedura? Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Czy dobrze myślę, że coś dostrzeżono i chcą się temu lepiej przyjrzeć?
Reklama: