Reklama:

szukam neurologa w Olsztynie (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-10-2008, 10:15:00

Witam! Jestem po raz pierwszy na tym portalu i poszukuję dobrego neurologa w Olsztynie?? Mam bóle kręgosłupa, drętwienie ręki prawej. Lekarz ortopeda wysyła mnie na artroskopie kolana, ponieważ grozi mi endoproteza. Jestem na wychowawczym i mam dwójkę chorych chłopców.Proszę doradźcie mi dobrych lekarzy w Olsztynie. Do ortopedy chodzę do dr Kołakowskiego, na rehabilitację zapisałam się do dr Poźniak, ale do neurologa nie mam zielonego pojęcia??
gość
28-10-2008, 10:19:00

28-10-2008 o 11:15, gość :
Witam! Jestem po raz pierwszy na tym portalu i poszukuję dobrego neurologa w Olsztynie?? Mam bóle kręgosłupa, drętwienie ręki prawej. Lekarz ortopeda wysyła mnie na artroskopie kolana, ponieważ grozi mi endoproteza. Jestem na wychowawczym i mam dwójkę chorych chłopców.Proszę doradźcie mi dobrych lekarzy w Olsztynie. Do ortopedy chodzę do dr Kołakowskiego, na rehabilitację zapisałam się do dr Poźniak, ale do neurologa nie mam zielonego pojęcia??
gość
03-11-2008, 17:33:00

HEJ ja jestem z olsztyna polecam lekarzy z 103 wojskowego dr CYBULSKI tylko nie wiem czy przyjmuje to ordynator wojskowego, lub dr Aniela PŁatek tel. 089 533 24 59 ANETA
gość
03-11-2008, 17:45:00

wpisz w gogle lekarze olsztyn neurolog
gość
27-11-2017, 16:55:52

Dr krzysztof Nosek to rewelacyjny neurolog , kompetentny i konkretny sama korzystałam z jego prad i jest rewelacyjnym lekarzem przyjmuje w Olsztynie i Biskupcu
gość
20-03-2018, 08:24:52

Cyber Duszek
mgr Ewelina Erwin-Kamińska
Neuroterapeuta C-Eye
Biegły Sądowy

Tel. 661663927 po 16.00

Neurorehabilitacja C-Eye wspiera :
• ocenę stanu świadomości osób z uszkodzeniem centralnego układu nerwowego
• prowadzenie neurorehabilitacji
• komunikację alternatywną
Adresatami systemu C-Eye są :
• osoby niemówiące
• osoby wybudzone ze śpiączki, które nie odzyskały pełnej świadomości (w st. minimalnej świadomości, a także pacjenci zdiagnozowani jako osoby w st. wegetatywnym)
• osoby z czterokończynowym porażeniem mózgowym
• osoby mające problem z komunikowaniem się (osoby z afazją, dyzartrią , osoby cierpiące na stwardnienie rozsiane i stwardnienie zanikowe boczne)
• dzieci z zaburzeniami rozwojowymi
• seniorzy mający problemy z komunikowaniem się
• osoby po udarze – wylewie
• osoby po wypadkach
kontakt: FB CYBER ,,Duszek" neuroterapia C-eye i edukacja
Tel.723604751

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: