Reklama:

szukam dobrego neurologa w Warszawie (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-08-2007, 12:03:00

czy moze ktos pomoc?
gość
24-08-2007, 12:59:00

Fundacja Epileptologii
nr.tel.(22) 842-24-92 lub (22) 858-29-07

prof. zw. dr hab. med. Jerzy Majkowski
dr hab. n. med. Joanna Jędrzejczak
dr n. med. Beata Zwolińska

tyle znalazlam na stronce internetowej.sama sie wybieram.
jak mozesz to sie odezwij po wizycie i napisz jak bylo, jakie koszty, ile trzeba czekac,itp.
mam prawie 200km do W-wy i nie jestem zorientowana nie orientowana.
gość
24-08-2007, 13:00:00

Fundacja Epileptologii

jak mozesz to sie odezwij po wizycie i napisz jak bylo, jakie koszty, ile trzeba czekac,itp.
gość
09-07-2008, 16:22:00

24-08-2007 o 15:00, gość :
Fundacja Epileptologii

gość
09-07-2008, 16:30:00

Jestem bardzo niezadolona. Już się tam nie lecze. Po pierwsze dość drogo, a po drugie nie podoboło mi się zachowanie dr Jędrzejczak bardzo zarozumiała i nie potrafi słuchać pacjenta. Być może jest dobrym specjalistą ale podejście do pacjenta TRAGICZNE(( Bardzo źle wspominam te wizyty. Teraz znalazłam przemiła panią dr, która potrafi słuchać i ma podejście do pacjenta. Wyśmiewała się z tego co mówiłam, to nie było moje subiektywne odczucie nie polecam
gość
03-11-2015, 17:44:48

Witam.Ostatnio byłam u prof. Jędrzejczak, byłam zdesperowana, podczas ciąży zwiększyła mi się liczba ataków. Kobieta jest bardzo niemiła i zarozumiała, brak podejścia do pacjenta. Potraktowała mnie jak półgłówka. Nie tego oczekiwałam za 350 zł. nie otrzymałam żadnego wsparcia, straciłam czas i pieniądze. Profesura zobowiązuje, do człowieczeństwa również. Pozdrawiam.
gość
16-01-2025, 08:47:21

Jestem wysoce zawiedziona chamskim podejściem i brakiem człowieczeństwa Szanownej Pani profesor. Wizyta osób, które niejednokrotnie zostały dotknięte atakiem, z utratą świadomości oraz brakiem oddychania, szczególnie u osób lękowych, są bardzo trudne. Mówię nie tylko o sobie, ale również o innych, z którymi to konsultowałam. Osobiście od kilku lat zmagam się z depresją ciężką, natomiast od Pani Profesor usłyszałam słowa "Skoro Pani wstała z łóżka i tu przyszła, to nie ma Pani depresji". Niejednokrotnie wyśmiewała, to co powiedziałam na wizycie, szłam na te wizyty z ogromnym stresem. To wszystko za cenę prawie 400zł? Ja Was błagam...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: