Reklama:

Syndrom Clippers (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-04-2021, 18:55:22

Witam. Czy ktoś z Państwa spotkał się z chorobą o nazwie syndrom Clippers (przewlekłe limfocytarne zapalenie że zmianami okolonaczyniowymi w moście)?
gość
10-09-2023, 21:59:20

Dzień dobry,
Czy podejrzewa Pani/Pan taką chorobę u kogoś bliskiego?
Moja mama choruje od 6 lat, nie jest zdiagnozowana, ale częściowo występują u niej objawy zespołu clippersa.
Czy wie Pani/Pan coś więcej o tym?
gość
04-04-2024, 20:23:58

Witam,mój syn choruje już siedem lat.,chętnie porozmawiam z kimś kto choruje na zespół clippers, Malgorzata
gość
29-09-2024, 04:35:24

Witam. Ja choruje od 2017 jednak dopiero w czerwcu tego roku mam postawiona diagnozę.
Również chętnie porozmawiam z kimś kto na to choruje Anna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Neuralgia nerwów obwodowych
Dzień Dobry. Mam 70 lat, 174 cm wzrostu, średnia otyłość. Pojawiły mi się bóle w obwodowym układzie nerwowym. Neurolog powiedział że mam neuralgię nerwów obwodowych. Leki które zażywam to Amitryptylina 5ml, Pregabalin 50. Po tych lekach kręci mi się w głowie. Lekarz powiedział że mam iść na operację kręgosłupa piersiowego, ale ze względu na mój wiek nie chcę. Odnośnie bólu najpierw pojawia się swędzenie w okolicach np. uda, które krótkotrwale promieniuje aż do pięty i to bardzo mocno boląc ( piecze - parzy). Kolejny przykład to ramie aż do ręki, tak w różnych miejscach ciała. Dwa tygodnie temu pojawiły się kolejne dolegliwości tzn. Leżąc na lewym boku, gdy wstaje cierpnie mi prawa noga i prawa ręka. Neurolog zlecił mi rezonans kręgosłupa, konsultację mam dopiero w marcu więc wtedy uda mi się skonsultować wynik. Czy ktoś ma podobne dolegliwości ? Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Może w organizmie mam jakiś stan zapalany ?
gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Zapytanie
Przepukliny uciskające nerwy czy ktoś zna dobrego neurochirurga zajmującego się odbarczaniem nerwow
Reklama: