Reklama:

Stwardnienie rozsiane które zabija moja ciocie (2)

Forum: Niepełnosprawność

Początkująca
20-08-2018, 07:04:31

Zwracam się do Państwa z prośbą. Moja ciocia Choruje na postępującą postać Stwardnienia rozsianego.Zachorowała w 84r.Oprócz Rechabilitacji nie ma dla niej lekarstwa.Ciocia z dnia na dzień jest coraz słabsza.Nie ma sił aby wstać z wózka aby się położyć. Bez rechabilitacji to droga donikąd.Ciocia utrzymuje się z renty która nie wystarcza nawet na podstawowe potrzeby bytowe więc nie ma mowy nawet o stałej rechabilitacji bo to koszt dzienny 100zl.Turnus rehabilitacyjny w Dąbku to odpłatność 70 procent.Chciałabym Państwa prosić o wpłaty na rzecz cioci liczy się każdą złotówka ta choroba ją zabija a ja chce zrobić wszystko co w mojej mocy aby jej pomoc.Gdybym tylko miała jakiś majątek oddalonym jej wszystko bo to wspaniala osoba .Portal pomocsieliczy opublikowało apel pt Rechabilitacja Barbary bardzo państwa proszę być może pomożecie nie tylko wzmocnić jej wycienczony organizm ale też uratować jej życie.A ja proszę o to z całego mojego serca.
gość
23-01-2020, 21:17:32

teraz jest rehabilitacja na orzeczenie o stopniu niepoełnosprawności

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zapytanie
Przepukliny uciskające nerwy czy ktoś zna dobrego neurochirurga zajmującego się odbarczaniem nerwow
gość
Kręgozmyk a cesarskie cięcie
Dzień dobry, mam kręgozmyk tylny ok 5 mm na poziomie L4/L5 oraz dyskretne zwężenie przestrzeni międzykręgowych L4/L5 i L5/S1 głównie w części tylnej. Czy w przypadku ciąży jest to wskazanie do cesarskiego cięcia? Jeśli tak, to z jakim znieczuleniem? Ogólnym czy podpajęczynówkowym? Gdzieś wyczytałam, że to drugie daje się, ale poniżej kręgu L3/L4 więc w sumie nie wiem czy w moim przypadku to dobrze czy źle... Ogólnie przeraża mnie zajście w ciążę i poród z tymi wszystkimi problemami z kręgosłupem a jak próbuję wypytać coś ortopedów i lekarzy to każdy mowi, ze "jak pani bedzie w ciązy to sie dopiero zobaczy"...
gość
Dyskopatia piersiowa
Witam Możecie podzielić się objawiami dyskopatii piersiowej? Od czego u Was się zaczęło?
gość
Przed operacja
Witam Jestem przed operacją bardzo się boję . Czy też tak mieliście, że dolegliwości prawie minęły przed operacja Mam mieć wstawione 2 impla ty c5-6 i c6-7 . B.
Reklama: