Witam
Miałem ostatnio w pracy taki przypadek że oblał mnie zimny pot jakies 20min po siadaniu, poszedłem do łazienki obmyłem twarz zimną wodą i po chwili straciłem przytomność, Po jakieś chwili odzyskałem świadomość jednak nie mogłem otworzyć oczów i głowa mi chodziła na lewo i prawo. Czułem się jakbym śnił i nie mogłem sie obudzić. Po chwili jednak odzyskałem przytomość i nagle wszystko wróciło do normy. Z dziwiłem się bo zobaczyłem że jestem w pozycji kucącej (nieupadłem) i trzymałem sie jedną ręką szafki. Wstałem i wszystko wróciło do normy. Pojechałem szybko do lekarza, Zrobił mi podstawowe padania, Cuker we krwi był 55 czyli duzo poniezej zwlaszcza ze bylem po siadaniu. Neurolog rowniez niczego nie stwierdzil i powiedzial ze jest okej. Zalecił zjedzenie batonika. Nigdy nie mialem takich zachwan, martwi mnie to ze to moze byc cos wiekszego, zwlaszcza ze jem duzo winogrona i slodyczy i ten niedobór cukru to dziwna sprawa w moim przypadku. Czesto silownia , basen sauna, nigdy nie mialem problemow. Jezeli macie jakies pomysly co to moze byc prosba o rade lub pomoc.
Pozdrawiam