Reklama:

Stenoza szyjna (3)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
06-01-2015, 12:08:14

Witam wszystkich.
Mam stenoze szyjna odcinka szyjnego na wysokosci c3-c4 i c5-c6 Szukam jakiegos bardzo dobrego Sanatorium lub cos podobnego ,ktore skutecznie lecza takie przypadki..Prosze o pilna pomoc.Pozdrawiam.Krystian
Początkujący
09-02-2015, 22:06:53

czy dobrze myślę.. że to są ujęcia jakby z góry i pokazuje ucisk na korzeń c6 jak to było w opisie? :
Początkujący
09-02-2015, 22:10:42

lub te :

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Podejrzewam u siebie początki Parkinsona
Skończyłem 87 lat, Pewne objawy utraty sprawności są zrozumiałe. Znalazłem w sieci opis objawów wczesnego Parkinsona. Utraciłem powonienie, mój charakter pisma odpowiada opisowi symptomu Parkinsona. Nie odczuwam żadnych ubytków w sferze psychiki. Nie odczuwam problemów z pamięcią i sprawnością w prowadzeniu samochodu. Zwracam się do autorów postów na forum, .czy opisane objawy widzieli u znanych sobie osób ze stwierdzoną chorobą.
Reklama: