Reklama:

śpiochy :)) (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-12-2008, 22:09:00

Witam wszystkich :)
W 2005 roku ulegliśmy całą rodziną tragicznemu wypadkowi, w wyniku którego mój mą Krzysztof zapadł w śpiączkę na 5 tygodni...myślę, że mam duże doświadczenie z machiną biurokracji szpitalno - rehabilitacyjnej......
Walczyłam o Krzyśka od samego początku i walczę nadal, teraz stawiamy pierwsze samodzielne kroki...przed nami wciąż daleka droga, ale nie tracę nadziei na całkowity powrót Krzysztofa....fizyczność wróciła, wciąż pozostają problemy z pamięcią krótkotrwałą.....
jeśli mogę komuś służyć radą, czy coś podpowiedzieć, to bardzo proszę..pozdrawiam Monika
Forumowiczka
15-12-2008, 10:08:00

Moniko - bardzo zależy mi na kontakcie z tobą.
mój mail ania.ania.michal@neostrada.pl
proszę odezwij się
Aniaiania

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: