Witam od pół roku dokucza mi, mrowienie twarzy, spiete miesnie klatki piersiowej oraz bóle podpotyliczne tj napięte cały czas. Miałem robione MR głowy oraz odcinka C wiadomo kręgosłup jakieś zmiany sa ale bez ucisków. Brałem już mydocalm millgama nimesill nic mi nie pomaga do tego magnez potas i wit d3. Byłem u dwóch neurologów nie umieją postawić diagnozy tylko leki zmieniać. Poszedłem do psychiatry dał mi paroksetynę xetanor brałem chyba 4 miesiące skutki uboczne na początkach straszna łatwiej odstawić niż zacząć brać nic nie pomogło. A zaczęło się od tego ze chyba od stresów bolał mnie kark jechałem samochodem i nagle zrobiło mi się biało przed oczami zawrót głowy i ścisk w karku i potylicy trwało to sekundę. Wystraszyłem się strasznie zatrzymałem się serce waliło mi bardzo szybko byłem blady później już się to nigdy nie pojawiło ale zaczęło pojawiać się inne rzeczy typy mrowienia twarzy, bóle karku/potylicy, nudności, napięte miesnie klatki piersiowej. Miał ktoś tak dodam ze badania wszystkie dobrze wychodzą ciśnienie 140/90 przed choroba miałem 130/80 miał ktoś podobnie co sugerujecie może jakieś badania co mi jest