Reklama:

Spiączka (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-11-2013, 20:18:57

mój brat już od 3 tygodni jest w śpiączce.niedotlenienie mózgu po długiej reanimacji(oddział oiomu,respirator,sztuczna nerka)a ja i tak jestem dobrej nadzieji.nadzieja umiera ostatnia
gość
09-11-2013, 11:56:30

Witam jesteśmy w podobnej sytuacji wrzucam linka do naszego forum śpiączek tam możesz pytać co i jak
http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,24328,12850,spiaczka
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji nadzieja to nasza największa broń

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dr Nikodem Przybyłko.
Witam, czy kogoś z Państw operował dr Nikodem Przybyłko? Wydaje się, że jest to naprawdę super fachowiec. Czeka mnie operacja. Pozdrawiam Piotr
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: