Reklama:

śpiączka (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-08-2009, 07:20:00

Witam, kilka miesięcy temu byłam stałym gościem na tym forum...mój mąż miał wypadek motocyklowy diagnoza stłuczenie mózgu i krwiaki w głowie, prawdopodobieństwo uszkodzenia pnia mózgu.... po wizytach u najlepszych lekarzy neurochirurgów tzn moskała i inni nie dawali szans... udałam sie do profesora talara... wypdaek był pod koniec kwietnia śpiączka farmakologiiczna 5 dni potem swoja śpiączka... jego metody dość szokujące zastowaliśmy z jednym wyjątkiem nie zabraliśmy go do domu... talar powiedział nam że obudzi sie pod koniec maja... i tak się stało:) pod koniec maja zaczął ruszaćpalcami u rąk reką otworzył oczy zaczał ruszać głową zdnia na dzień jakis nowy postęp... gdyby nie noga (tzn zerwane 4 wiązadła w kolanie) i gronkowiec złocisty to teraz pewnie byłoby lepiej, ale chodzi sam mówi słyszy funkcjonuje jak zdrowy człowiek... Pisze żebyscie się nie poddawali bo ja walczyłam od samego początku z pomocą rodziny znajomych nie było czasu na płacz i czekanie liczy się szybka reakcja... warto uwierzcie mi bo jest teraz przy mnie, profesora talara polecam z całego serca! trzymam kciuki za wszystkich śpiochów żeby jak najszybciej było in dane zobaczyć świat i cieszyc sie nim... nie martwcie się ktoś nad nimi czuwa i uracie można dążyć do celu nawet jak wszelkie znaki wskazują na to że nie ma szans.... pozdrawiam gorąco
gość
06-08-2009, 08:36:00

proszę napisz to tu http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,24328,0,śpiaczka czekamy na takie wiedomosci, Super że się Wam udało,

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: