Reklama:

śpiączka (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
26-09-2008, 05:54:00

Witam nie wiem czy tym razem weszłam na forum proszę o poradę może ktoś zna taki przypadek jak mój.Mój mąż 12 dni temu został znaleziony u kolegi nieprzytomny prawdopadobnie /choruje na cukrzycę/wpadł w śpiączkę cukrzycową bo miał cukier 32.Był utrzymywany w śpiączce farmakologicznej był intubowany i pod respiratorem,jeszcze doszło zapalenie płuc i kłopoty z nerkami.Na dzień dzisiejszy odstawiono leki usypjające i zrobiono trachotomię gdzie podłączono respirator.Jest dzień że poznaje nas kiwa głową i uśmiecha się oraz ściska rękę ale na drugi dzień jest nieobecny.Czy ten stan może z czasem poprawić się i czy ma szansę że dojdzie do siebieZ zapalenia płuc już wychodzi.
[addsig]
żywa
Wtajemniczony
26-09-2008, 06:37:00

Witam. Przejdź na drugie forum, tu nas nie ma. Pozdrawiam TataPaulinki
pozdrawiam TataPaulinki www.paulinka.org.pl www.rodzinyon.pl
Wtajemniczony
26-09-2008, 06:45:00

ewa-beata, wpisz w google - forum neurologiczne- wyświetli ci się zakładka "śpiączka" kliknij na nią ,tam wszyscy jesteśmy i tam jest dużo informacji. TataPaulinki
pozdrawiam TataPaulinki www.paulinka.org.pl www.rodzinyon.pl
gość
12-10-2008, 19:39:00

26-09-2008 o 07:54, ewa_beata :
Witam nie wiem czy tym razem weszłam na forum proszę o poradę może ktoś zna taki przypadek jak mój.Mój mąż 12 dni temu został znaleziony u kolegi nieprzytomny prawdopadobnie /choruje na cukrzycę/wpadł w śpiączkę cukrzycową bo miał cukier 32.Był utrzymywany w śpiączce farmakologicznej był intubowany i pod respiratorem,jeszcze doszło zapalenie płuc i kłopoty z nerkami.Na dzień dzisiejszy odstawiono leki usypjające i zrobiono trachotomię gdzie podłączono respirator.Jest dzień że poznaje nas kiwa głową i uśmiecha się oraz ściska rękę ale na drugi dzień jest nieobecny.Czy ten stan może z czasem poprawić się i czy ma szansę że dojdzie do siebieZ zapalenia płuc już wychodzi.
gość
12-10-2008, 19:43:00

monika:
mam ten sam problem z ojcem co pani jestem ciekawa jak potoczyly sie panstwa losy dalej.......
gość
13-10-2008, 10:24:00

Tata Paulinki zapraszał wan na to forum
http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,24328

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: