Reklama:

Śpiączka farmakologiczna pochp zapalenie pluc (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-02-2020, 23:37:37

Witam. Mój tata 2 tyg temu trafił do szpitala z zaostrzonym pochp bo nie pomagały antybiotyki w zastrzykach. Tydzień było ok ale nagle stan pogorszyl sie bardzo. Wykryto zapalenie płuc. Stan pogorszyl się na tyle że tata został wprowadzony w stan śpiączki w której jest od 3 dni na oiomie. Stan jest bardzo ciezki, przestaja pracowac nerki i prawdopodobnie będzie też dializa. Lekarze nie dają dużych szans że tata wgl się obudzi bo w tej chwili ratują mu życie i w najbliższym czasie nie ma wcale mowy o wybudzaniu. Moje pytanie co my dzieci i żona możemy zrobić jeśli chodzi o sprawy prawne typu kredyt taty umowa w pracy chorobowe itp
Wtajemniczony
24-02-2020, 08:01:41

tata jeszcze żyje przecież, ale gdyby stało się najgorsze to kredyt potem przechodzi na najbliższą rodzinę. W tym przypadku żona.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
Reklama: