Reklama:

spalacz tłuszczu + padaczka (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-02-2008, 22:14:00

Witam.. Może macie wiedzę na temat stosowania spalaczy tłuszczu (thermali) przy padaczce (biorę Trileptal)? Czytałem sporo o efedrynie, że działa na silnie na układ nerwowy, więc raczej odpada. Znacie może jakieś inne bezpieczne suplementy?
gość
22-02-2008, 20:38:00

witam .ja przy depakinie biore clarinol cla i redu speed.i nic sie nie dzieje.a biore to juz od listopada.
gość
24-02-2008, 17:16:00

Mam pytanie. Czym spowodowana jest chęć zażywania tzw. spalacza tłuszczu? Jeżeli w trakcie zażywania trileptalu stwierdzasz przyrost masy ciała, jest to spowodowane tym, że trileptal zatrzymuje wodę w organiźmie. Ja przez 6 m-cy zażywałem trileptal i mimo ograniczonych posiłków, cały czas tyłem. Kiedy przeszedłem na inny lek, w ciągu miesiąca schudłem o 6 kg.
gość
24-02-2008, 20:29:00

w moim przypadku jest to ze od momentu brania depakiny nie przytyłam ,ale w zaden sposob nie mogłam schudnąć.a te suplementy pomagaja.a zmizna lekow w moim przypadku nie wchodzi w rachube gdyz moj organizm dobrze go toleruje i mam swietne samopoczucie i bez napadow
gość
27-02-2008, 11:24:00

A na jaki lek przeszłeś?
gość
21-11-2013, 15:30:43

To musiał być jakiś trefny środek, lub osoba była uczulona na jakiś składnik. Ja od 2 miesięcy biorę http://preparat.eu/ultra-slim-spalacz-tluszczu/ Ultra slim się to nazywa i działa doskonale.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: