Reklama:

Spacy 3 miesieczny chłopczyk (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-04-2007, 20:31:00

Witam mam synka 3 miesiecznego niepokoi mnie to, ze maluszek bardzo duzo spi. Przesypia ładnie cała noc od godz. 21.00 do 5.00-6.00 rano naje sie pobawi, posmieje z pół godziny i znowu zasypia i tak jest przez cały dzien. Jego czas czuwania nie przekracza wiecej niz 2 godziny. wszyscy mi mówia ze mam bardzo grzeczne dziecko ale jednak wydaaje mi sie, ze wmiare jak mały juz jest starszy powinien bardziej byc aktywny. Bardzo prosze o opinie na ten temat jak to jest dokłanie, ile takie malenstwo powinno spac. Czy mam sie juz niepokooic, ze cos jest znim nie tak??? pozdrawiam
gość
02-04-2007, 22:29:00

witaj nie powinnas sie nie pokoic po prostu lubi spac
moj syn tez taki spioszek byl
Pozdrowka Asia
gość
03-04-2007, 10:53:00

Dzieki Asiu, oczywiscie młoda mama panikuje Miejmy nadzieje, ze biegiem czasu moje malenstwo z dnia na dzien bedzie bardziej aktywne. Pozdrawiam
gość
03-04-2007, 18:48:00

hej Bedzie dobrze nie martw sie po prostu spi bo lubi
pozdrawiam i Wesolych Swiat
Asia
gość
10-04-2007, 17:49:00

Nie bój się - twój maluszek lubi spac - Jak urodziłam dziecko - wszyscy mi mówili , że taki maluszek to tylko śpi i je . Moja córcia nie była taka - owszem jadła ale bardzo mało spała- tez myslałam że to źle ale wszystko było wporządku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
Reklama: