Reklama:

Smierć mózgu a ruszanie stopami (2)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkująca
27-10-2018, 14:27:57

Dzień dobry. Chcialam Państwa zapytać, czy jest możliwe, aby osoba o podejrzeniu śmierci mózgu, mogła ruszać palcami, stopami?
gość
27-10-2018, 16:33:26

Bardzo wam współczuje czytając to bardzo ale to bardzo mi przykro i nie będę pisać by pani była dzielna bo to nie na miejscu skoro mnie to zabolało to co dopiero wy rodzina najblissi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dostępność leków petnidan saft
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
Forum: Padaczka
gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
Uderzenie w głowę,ucisk
Witam w piątek(4dni temu) byłam pod dużym wpływem alkoholu i nic prawie noe Pamietam,koleżanka odprowadzała mnie do domu gdzie podobno przewróciłam się na trawę. A wcześniej w domu uderzyłam głową o ścianę podobno lekko. Nie wiadomo czy w aucie nie straciłam przytomności .W sobotę nic nie bolało mnie a w niedziele to samo w poniedziałek(dziś) czuje dziwny ucisk w głowie lecz nie boli. Czy to coś poważnego?
Reklama: