Reklama:

Ślepota korowa (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-04-2021, 21:24:57

Mój tato dostał udaru powikłania po covidzie niestety stracił całkowicie wzrok nie widzi kompletnie nic lekarze stwierdzili ślepota korowa twierdza że to już jest nieodwracalne...czy znal ktoś z was taki przypadek.. lub szanse na odzyskanie chociaż częściowo wzroku czy iść do jeszcze jednego lekarza aby zdiagnozować to jeszcze raz.ptosz al pomoc
gość
13-04-2021, 04:50:58

Oczywiście, że inne konsultacje, utrata czy pogorszenie wzroku po uszkodzeniu mózgu to duży problem, bo okuliści nie mają doświadczenia z takimi pacjentami, ja przechodziłam przez wielu okulistów, za nim postawiona została prawidłowa diagnoza. Okazało się, że wszystko jest w porządku tylko porażony jest mięsień rzęskowy źrenicy, od pięciu lat prowadzone jest leczenie atropina, pozdrawiam
gość
13-04-2021, 21:53:17

Dziękuję za odp i poświęcony czas .tez wierzę że będzie dobrze
gość
19-04-2021, 07:26:01

Dr. Marcin Stopa w Poznaniu
gość
04-02-2024, 23:11:12

Hej czy tata odzyskał wzrok ? Mój mąż właśnie ma to od 9 miesięcy 😔jestem załamana
gość 12-04-2021, 22:24:57
Mój tato dostał udaru powikłania po covidzie niestety stracił całkowicie wzrok nie widzi kompletnie nic lekarze stwierdzili ślepota korowa twierdza że to już jest nieodwracalne...czy znal ktoś z was taki przypadek.. lub szanse na odzyskanie chociaż częściowo wzroku czy iść do jeszcze jednego lekarza aby zdiagnozować to jeszcze raz.ptosz al pomoc
gość 12-04-2021, 22:24:57

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: