Reklama:

Skutki uboczne leków (4)

Forum: Padaczka

gość
13-07-2011, 18:12:44

Witam! Mam jedno pytanie. Biorę 2 leki plexxo 2x100 i convulex 2x1000. Czy biorąc te leki nie będę miał skutków ubocznych po zażyciu viamax pure power?
gość
14-07-2011, 15:51:49

Jak pisałem biorę plexxo i convulex. Czy po zastosowaniu Viamiax Pure Power bądą jakieś skutki uboczne?

"ViaMax Pure Power" to odpowiednik viagry. Kapsułki dla mężczyzn w sposób znaczący wspomagają potencję i przedłużają czas erekcji po to, by w pełni usatysfakcjonować partnerkę. Naturalny suplement stoworzony po to, by wzmocnić współżycie seksualne i pobudzić zmysły.
"ViaMax Pure Power" jest bezpiecznym w użyciu i naturalnym suplementem diety. Specjalnie zbilansowana kombinacja afrodyzjaków zwiększa przyjemność i zadowolenie z seksu.

Zawartość: 10 kapsułek

Sposób użycia: połknąć jedną lub dwie kapsułki na kilka godzin przed aktywnością seksualną

Skład: fenugreek, maca, oat, asparagus, sarsaparilla, siberian ginseg, chinese dodder, chinese raspberry, broomrape, cola nut, stingingnettle, cassia bark, ox knee root, chinese yam, liquorice root. gelatine, glycerol.

Bardzo proszę o pomoc.
gość
03-03-2013, 12:50:25

Gość 2011-07-14 17:51:49 Jak pisałem biorę plexxo i convulex. Czy po zastosowaniu Viamiax Pure Power bądą jakieś skutki uboczne?
"ViaMax Pure Power" to odpowiednik viagry. Kapsułki dla mężczyzn w sposób znaczący wspomagają potencję i przedłużają czas erekcji po to, by w pełni usatysfakcjonować partnerkę. Naturalny suplement stoworzony po to, by wzmocnić współżycie seksualne i pobudzić zmysły.
"ViaMax Pure Power" jest bezpiecznym w użyciu i naturalnym suplementem diety. Specjalnie zbilansowana kombinacja afrodyzjaków zwiększa przyjemność i zadowolenie z seksu.
Zawartość: 10 kapsułek
Sposób użycia: połknąć jedną lub dwie kapsułki na kilka godzin przed aktywnością seksualną
Skład: fenugreek, maca, oat, asparagus, sarsaparilla, siberian ginseg, chinese dodder, chinese raspberry, broomrape, cola nut, stingingnettle, cassia bark, ox knee root, chinese yam, liquorice root. gelatine, glycerol.
Bardzo proszę o pomoc.
gość
25-07-2013, 17:01:52

"Witam! Mam jedno pytanie. Biorę 2 leki plexxo 2x100 i convulex 2x1000. Czy biorąc te leki nie będę miał skutków ubocznych po zażyciu viamax pure power?"
Napewno nie będziesz miał skutków ubocznych, trochę dużo tych suplementów, ale ja kiedyś zażywałem podobnie i efektów ubocznych nie było, zakupiłem Viamax Pure Power na swiat-doznan.pl szybka wysyłka, viamax działał rewelacyjnie i co najwazniejsze zero skutków ubocznych.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: