Reklama:

skutki uboczne brania convulex 500 (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
14-05-2008, 18:24:00

4 lata temu pojawiły sie u mnie chwilowe utraty świadomości. Nie była to utrata przytomności, tylko momentalnie robiło mi się ciemno przed oczami, nie wiedziałam co robię i gdzie jestem. Na dodatek nie było ze mną kontaktu, bo mówiłam coś bezsensownego. Później nastąpił większy atak, kiedy to straciłam przytomność i sparaliżowało mnie. Wylądowałam w szpitalu, gdzie stwierdzono u mnie padaczkę. Ataki polegają na drżeniu rąk i opisanych wcześniej utratach świadomości. Lekarka przepisała mi Convulex 500. Od kilku miesięcy zauważyłam niepokojące skutki uboczne, ponieważ mam kłopoty z koncntracją i straszne zaburzenia pamięci. Na dodatek ręce drżą mi praktycznie przy każdej okazji (zwłaszcza kiedy się denerwuję).
Proszę o informację co robić. Może ktoś ma podobne objawy. Może warto odstawić lek?
Proszę o kontakt
[addsig]
kamila78
gość
20-07-2012, 14:01:57

hej jestem chora na taką samą chorobę mam podobne skutki ja już od 5 lat na to choruję a mam zaledwie 18 lat po prostu zainteresuj się czymś co pozwoli Ci się wyluzować. Staraj się o tym nie myśleć i nie rozmawiać o tym zbyt często a to na prawdę Ci pomoże. Głupio mi to mówić, ale ja sama przez 4 lata nie umiałam sobie z tym poradzić teraz kiedy jestem w liceum i zaczęłam palić moje ręce ogarną spokój w sumie to wiem, że robie niedobrze dla zdrowia
gość
06-05-2018, 17:55:23

Czeba zajac sie sportem i otoczyc pozytywnymi ludzmi ...wiem to z autopsji...cwicze muay tay
gość
31-01-2023, 13:50:23

Proszę zainteresować się dietą ketogenną w leczeniu padaczki.
gość
03-04-2024, 09:10:11

Jaki wplyw ma lek convulex na rozwuj dziecka
Początkujący
07-10-2024, 11:42:53

Witam,poszukuję osób chorych na tą samą chorobrobę co ja Tay-Sachsa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: