Reklama:

skuteczny sposób na bóle głowy (4)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia po godzinach

gość
11-07-2018, 19:01:59

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
18-07-2018, 13:32:06

Mnie pomaga Ketonal. Na szczęście nie miewam często bólów głowy.
Początkująca
19-07-2018, 14:12:16

Mi tak naprawdęna bóle głowy to pomagają tylko tabletki przeciwbólowe. Nic innego nie działa
gość
19-07-2018, 19:44:55

Treść zablokowana przez moderatora

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
Forum: Padaczka
gość
Sporty walki a epilepsja
Witam mam pytanie, czy ktoś mierzył się z chęcią trenowania sportów walki typu boks , krav maga itp. Szukam informacji gdyż chciałbym potrenować oczywiście rekreacyjnie któryś ze sportów walki bez sparingów i oczywiście startów w zawodach. Czy same obijanie delikatne głowy może źle wpłynąć na kontrolowanie napadów padaczkowych . W moim przypadku mam dobrze kontrolowane napady , biorę leki a napady zdarzają się raz na parę lat i to ze względu na zmęczenie po większej imprezie zakrapianej alkoholem . Czy ktoś z was towarzyszy niedoli mierzył się ze sportami walki ? Oczywiście jako rekreacja a nie zawodowstwo .
gość
Dziwny atak
Witam wczoraj miało miejsce zdarzenie moja poltora roczna córeczko ok godziny 18 poszła sów położyć że starsza córka. Nagle dostała dziwnych drgawek,po ok 2 minutach przestała oddychać i zrobiła się cała siną i sztywna.Trafilismy do szpitala dziś będą robione badania lekarze podejrzewają padaczkę.Emilka to żywe dziecko wszędzie jej pełno nigdy podobnej sytuacji nie było. Majdziwniejszw jest to że na 5 minut straciła oddech ,przeczytałam wiele forum i nigdzie nie napotkałam się na taką dolegliwość wszystko trwało ok 15 min .Reanimowalam ja do przyjazdu karetki ,tylko czy ktoś wie dlaczego mogła nie oddychać w przełyku nie było wydzieliny.Obejezalam wiele filmików dzieci i niemowlaków z padaczka żaden z nich nie przypominał tego co działo się u nas proszę o pomoc w tej sprawie może ktoś miał coś pogmdobnego dziękuję za informację Małgorzata
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
Reklama: