Reklama:

Silny ból w ramieniu i ręce az do łokcia (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-10-2007, 21:45:00

Witam!
Moja mama od kilku dni ma straszny boł w reku i przed ramieniu. Na poczatku myslala ze ja zawialo ale bol za dlugo sie utrzymywal.Poszla do ortopedy a on jej powiedzial ze to albo zapalenie nerwu albo jakis krag uciska na nerw. Zapisal leki przeciwzapalne - niby wziela je dopiero 3 razy ale dzis tak strasznie ja bolalo ze prawie plakala. I mowila ze ma takie dziwne uczucie w tej rece - tak jakby jej tam cos pulsowalo :-o . Mam wiec pytanie: czy mozliwe jest zeby kroa uciskajac na nerw powodowal az taki bol i jakies dziwne pulsowanie??

Bardzo prosze o odpowiedz

Pozdrawiam
Andziorek23
gość
25-10-2007, 21:47:00

Witam!
Moja mama od kilku dni ma straszny boł w reku i przed ramieniu. Na poczatku myslala ze ja zawialo ale bol za dlugo sie utrzymywal.Poszla do ortopedy a on jej powiedzial ze to albo zapalenie nerwu albo jakis krag uciska na nerw. Zapisal leki przeciwzapalne - niby wziela je dopiero 3 razy ale dzis tak strasznie ja bolalo ze prawie plakala. I mowila ze ma takie dziwne uczucie w tej rece - tak jakby jej tam cos pulsowalo . Mam wiec pytanie: czy mozliwe jest zeby kroa uciskajac na nerw powodowal az taki bol i jakies dziwne pulsowanie??

Bardzo prosze o odpowiedz Eksperta Medforum

Pozdrawiam
Andziorek23
gość
25-10-2007, 21:48:00

Witam!
Moja mama od kilku dni ma straszny boł w reku i przed ramieniu. Na poczatku myslala ze ja zawialo ale bol za dlugo sie utrzymywal.Poszla do ortopedy a on jej powiedzial ze to albo zapalenie nerwu albo jakis krag uciska na nerw. Zapisal leki przeciwzapalne - niby wziela je dopiero 3 razy ale dzis tak strasznie ja bolalo ze prawie plakala. I mowila ze ma takie dziwne uczucie w tej rece - tak jakby jej tam cos pulsowalo . Mam wiec pytanie: czy mozliwe jest zeby kroa uciskajac na nerw powodowal az taki bol i jakies dziwne pulsowanie??

Pozdrawiam
Andziorek23
gość
25-12-2013, 18:54:13

Gość 2007-10-25 23:47:00
Witam!
Pozdrawiam
Andziorek23

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: