Reklama:

Silne kłócia w kręgosłupie (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-07-2011, 15:58:59

Witam. Mam na imię krzysztof, mam 27 lat. Dziś jak ściągałem koło od auta silnie mnie zakuło w kręgosłupie mniej więcej na środku pomiędzy lędzwiowym a piersiowym odcinkiem. o tamtej pory czyli pare godzin jak chce coś dzwignąć , wysiąść z auta, schylic sie, a nawet czasem jak stoje prosto mam takie silne przeszywające kłucie. z auta to ciężko było wyjść taki był ból. boję się że coś poważnego się stało. podowiedzcie co się mogło stać, co robić
gość
14-07-2011, 20:56:12

Proste jak sznurek w kieszeni. Wyskoczyl dysk, i uciska na nerw. Mam tak czesto , chodzilam do kregarza , ktory mnie nastawial , ale juz nie polece nikomu bo mnie rozregulowal zbyt czesto wyskakuja dyski , przewaznie na dwoch poziomach 5 i 6 . Moze pojdz do ortopedy lub chirurga , moze masz juz dyskopatie. Zle wywazyles ciezar , trzeba kregoslupowi pomoc , ugiac kolana ciezar przelozyc na miesnie nog i rak, odciazyc kregoslup. Nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo, da sie naprawic, nawet zwyklym cwiczeniem w domu. Jezeli masz kogos pod reka kto moze pomoc , zrob tak . Kladziesz sie na dywanie noge uginasz w kolanie , pomocnik popycha noge do brody , niezbyt mocno bo boli. Dysk wejdzie na miejsce. Tak pomaga mi moja rodzina. Jezeli nikogo nie ma w domu robie to cwiczenie samodzielnie na stojaco pcham futryne drzwiowa jak gdybym chciala wywalic, kolano ugiete , ciagne do brody , i na zmiane druga noga. Pomaga.
Napisz za kilka dni co postanowiles. Pozdro.Vega

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: