Reklama:

Sanatorium rehabilitacyjne (6)

Forum: Rehabilitacja

gość
22-11-2011, 09:38:38

Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobry, prywatny ośrodek rehabilitacyjny? Mam problem z ciągłym bólem kręgosłupa w odcinku piersiowym. Lekarz zalecił sanatorium. Z tego co się orientuję, w grę wchodzi wyłącznie prywatna instytucja, bo w państwowej nie dość, że trzeba czekać, to jeszcze odprawiają tam fuszerkę. Z góry dziękuję za pomoc. Maria.
gość
22-11-2011, 15:46:56

Byłam na wyjeździe rehabilitacyjnym w klinice rehabilitacyjnej w Nowym Dworze. Jestem ogólnie zadowolona. Jest to ośrodek prywatny, ale w dzisiejszych czasach za państwową również się płaci- zdrowiem i w postaci łapówek...
gość
24-11-2011, 10:45:17

Wchodziłam na stronę kliniki: www.rehabilitacjanowydwor.com . Co mi się podoba, to zniżka za leczenie dla osób posiadających prywatne ubezpieczenie. Z mojego ośrodka pracy mam Allianz, więc chyba leczenie mam wtedy darmowe... czy to jest prawda? Maria.
gość
07-12-2011, 09:15:58

Darmowego pobytu rehabilitacyjnego chyba nie będziesz miała, ale z pewnością możesz liczyć na solidne zniżki. Możesz mieć na przykład darmowe zabiegi, a pobyt będziesz musiała sobie opłacić.
gość
05-12-2013, 11:09:48

jeżeli posiadasz ubezpieczenie w Allianz to za darmo będziesz miał rehabilitację w Centrum rehabilitacji Bremed. Ja tam chodziłam na rehabilitację i nic nie płaciłam gdyż miałam ubezpieczenie zdrowotne.
gość
08-01-2014, 08:58:38

Też coś obiło mi się o uszy odnośnie ośrodka Bremed w Brzezinach. Podobno rehabilitacja jest na bardzo wysokim poziomie. Tylko wiadomo, koszty.... Patrzyłem na ich stronę i ośrodek prezentuje się naprawdę dobrze. Plusem jest nowy sprzęt. Jestem fizjoterapeutą, więc coś na ten temat wiem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: