Reklama:

Sanatorium rehabilitacyjne (6)

Forum: Rehabilitacja

gość
22-11-2011, 09:38:38

Witam, czy ktoś mógłby mi polecić dobry, prywatny ośrodek rehabilitacyjny? Mam problem z ciągłym bólem kręgosłupa w odcinku piersiowym. Lekarz zalecił sanatorium. Z tego co się orientuję, w grę wchodzi wyłącznie prywatna instytucja, bo w państwowej nie dość, że trzeba czekać, to jeszcze odprawiają tam fuszerkę. Z góry dziękuję za pomoc. Maria.
gość
22-11-2011, 15:46:56

Byłam na wyjeździe rehabilitacyjnym w klinice rehabilitacyjnej w Nowym Dworze. Jestem ogólnie zadowolona. Jest to ośrodek prywatny, ale w dzisiejszych czasach za państwową również się płaci- zdrowiem i w postaci łapówek...
gość
24-11-2011, 10:45:17

Wchodziłam na stronę kliniki: www.rehabilitacjanowydwor.com . Co mi się podoba, to zniżka za leczenie dla osób posiadających prywatne ubezpieczenie. Z mojego ośrodka pracy mam Allianz, więc chyba leczenie mam wtedy darmowe... czy to jest prawda? Maria.
gość
07-12-2011, 09:15:58

Darmowego pobytu rehabilitacyjnego chyba nie będziesz miała, ale z pewnością możesz liczyć na solidne zniżki. Możesz mieć na przykład darmowe zabiegi, a pobyt będziesz musiała sobie opłacić.
gość
05-12-2013, 11:09:48

jeżeli posiadasz ubezpieczenie w Allianz to za darmo będziesz miał rehabilitację w Centrum rehabilitacji Bremed. Ja tam chodziłam na rehabilitację i nic nie płaciłam gdyż miałam ubezpieczenie zdrowotne.
gość
08-01-2014, 08:58:38

Też coś obiło mi się o uszy odnośnie ośrodka Bremed w Brzezinach. Podobno rehabilitacja jest na bardzo wysokim poziomie. Tylko wiadomo, koszty.... Patrzyłem na ich stronę i ośrodek prezentuje się naprawdę dobrze. Plusem jest nowy sprzęt. Jestem fizjoterapeutą, więc coś na ten temat wiem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Odkryj moc rehabilitacji neurologicznej: Odzyskaj niezależność i jakość życia!
Czy jesteś gotowy na uwolnienie niesamowitego potencjału rehabilitacji neurologicznej? Ta przełomowa terapia może całkowicie odmienić Twoje życie, pozwalając Ci odzyskać niezależność i jakość życia. Niezależnie od tego, czy doświadczyłeś udaru, urazowego uszkodzenia mózgu, czy jakiegokolwiek innego schorzenia neurologicznego, rehabilitacja neurologiczna może pomóc Ci przezwyciężyć stojące przed Tobą wyzwania. Z zespołem oddanych profesjonalistów u boku, wyruszysz w spersonalizowaną podróż w kierunku powrotu do zdrowia. Dzięki połączeniu ukierunkowanych ćwiczeń, innowacyjnych technologii i specjalistycznych zabiegów, rehabilitacja neurologiczna pozwoli ci odzyskać kontrolę nad swoim ciałem i umysłem. Nie pozwól, by Twój stan dłużej Cię definiował. Wykorzystaj moc rehabilitacji neurologicznej i odzyskaj niezależność już dziś! https://fizjomed.pro/rehabilitacja-neurologiczna
gość
Szukam pomocy
Witam, szukam pomocy delecta acteled delecta
gość
Złamanie palucha
Witam, jestem 2 dni po operacji złamanego palucha, założono druty. Czy mogę już zacząć chodzić w bucie odciążającym bez lęku? Bo jednak jest nacisk trochę, nie da się do końca tego uniknąć..
gość
asymetria w mr
Czemu przy zatoce klinowej jedna część jest czarna a druga jasna?[img]http://static2.medforum.pl/upload/image/em_photo_forum/251bad5486fc6aa44d0ae41f82b3f9cd.png[/img]
Reklama: