Reklama:

Rwa udowa-pytania (3)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
04-04-2023, 21:02:01

Hej.
Byłem u lekarza potwierdzić swoją diagnozę. Lekarz zbadał, zrobił testy i mam skierowanie na rezonans.
Wróćmy trochę do początku.
W pracy zaczęły mi się mocne elektryczne bóle w kolanie takie co odłączają i zwalają z nóg. Jednosekundowe i punktowe w tym samym miejscu, nieregularne. Tak mocne że aż mnie zalewał pot. Tak przez 2 dni. I udałem się do lekarza który zrobił wywiad.
Problem z czuciem odbytu, różne czucie w nogach. Prawa strona od pasa w dół jakby odrętwiała. Rezonans mam mieć do 2 miesięcy, czekam na tel. Na dzień dzisiejszy przestałem dźwigać ale ruszam się jak najwięcej. Nie mogę zginąć palców u nogi ogólnie stopa tak mi klapie i cały czas odretwienie w całej nodze.
Wiem że bez zdj. Nic nie można wykluczyć, biorę tabletki przeciwzapalne. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym czy mogę ćwiczyć czy to pomoże czy s tym stanie lepiej nic nie robić.
Co począć dobrzy ludzie?
Dzięki
gość
25-05-2023, 02:33:45

jak najmniej tabletek wypróbuj przeciwbólowo olej CBD bo na koniec będziesz też leczył żoładek
Około pół roku temu odczuwałem silny ból promieniujący od lewego palca u nogi do kręgosłupa. Dolegliwość została rozpoznana jako rwa kulszowa, a silny ból promieniował od biodra do uda i łydki. Poszedłem do doskonałego ortopedy w Poznaniu, przyjmuje na ulicy Grunwaldzkiej , który zalecił olej CBD, tj. olej CBD 10%, MSM i maść z konopi Themrolka extra, którą kupiłem w aptece z konopnej o nazwie Konopna Farmacja w Poznaniu powiem wam ulga natychmiastowa i noc przespana .... polecam mają też sklep online
gość
09-06-2023, 16:07:17

Witam Nie ma konieczności czekania na rezonans 2 miesiące Jeżeli masz możliwość podjechania do innych miejscowosći to sprawdź jakie mają terminy i koniecznie sprawdź swoje skierowanie czy jest na CITO pozdrawiam Sławek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: