Reklama:

Rwa Kulszowa Leczenie Warszawa Tel. 22 6100673 www.rwakulszowa.waw.pl (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-12-2014, 10:05:11

Centrum Rehabilitacji Warszawa Ochota NFZ ewa kulszowa leczenie Warszawa Włochy leczenie rwy kulszowej Warszawa Praga Południe Warszawa Masaż Bemowo Warszawa Masaż Jelonki Warszawa masaż leczniczy Praga Południe Forum Masaże Warszawa Włochy masaż leczniczy Warszawa masaże lecznicze Warszawa masaż Warszawa masaże Warszawa masaż Praga Południe masaże Praga Południe masaże lecznicze Praga Południe masaże lecznicze Warszawa ból stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa bóle stawów barkowych leczenie Warszawa bóle stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa lekarz internista Warszawa leczenie bólu karku Warszawa lekarz ortopeda Warszawa rehabilitacja warszawa lekarze neurochirurdzy Warszawa lekarz neurolog Warszawa bóle pleców leczenie Warszawa rwa kulszowa leczenie Warszawa leczenie bólu krzyża warszawa lekarze Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rehabilitacja dzieci Warszawa bóle karku leczenie Warszawa leczenie bólu kręgosłupa rwa ramienna leczenie Warszawa bóle krzyża leczenie warszawa leczenie bólu pleców Warszawa ból kręgosłupa leczenie warszawa ból krzyża leczenie warszawa leczenie bólu barku warszawa bóle barku leczenie Warszawa ból karku leczenie Warszawa bóle stóp leczenie Warszawa leczenie drętwienie rąk i nóg leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rwa barkowa leczenie Warszawa rehabilitacja dzieci w Warszawie
gość
12-12-2014, 10:06:12

Gość 2014-12-12 11:05:11
Centrum Rehabilitacji Warszawa Ochota NFZ rwa kulszowa leczenie Warszawa Włochy leczenie rwy kulszowej Warszawa Praga Południe Warszawa Masaż Bemowo Warszawa Masaż Jelonki Warszawa masaż leczniczy Praga Południe Forum Masaże Warszawa Włochy masaż leczniczy Warszawa masaże lecznicze Warszawa masaż Warszawa masaże Warszawa masaż Praga Południe masaże Praga Południe masaże lecznicze Praga Południe masaże lecznicze Warszawa ból stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa bóle stawów barkowych leczenie Warszawa bóle stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa lekarz internista Warszawa leczenie bólu karku Warszawa lekarz ortopeda Warszawa rehabilitacja warszawa lekarze neurochirurdzy Warszawa lekarz neurolog Warszawa bóle pleców leczenie Warszawa rwa kulszowa leczenie Warszawa leczenie bólu krzyża warszawa lekarze Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rehabilitacja dzieci Warszawa bóle karku leczenie Warszawa leczenie bólu kręgosłupa rwa ramienna leczenie Warszawa bóle krzyża leczenie warszawa leczenie bólu pleców Warszawa ból kręgosłupa leczenie warszawa ból krzyża leczenie warszawa leczenie bólu barku warszawa bóle barku leczenie Warszawa ból karku leczenie Warszawa bóle stóp leczenie Warszawa leczenie drętwienie rąk i nóg leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rwa barkowa leczenie Warszawa rehabilitacja dzieci w Warszawie
gość
12-12-2014, 10:06:55

Gość 2014-12-12 11:05:11
Centrum Rehabilitacji Warszawa Ochota NFZ rwa kulszowa leczenie Warszawa Włochy leczenie rwy kulszowej Warszawa Praga Południe Warszawa Masaż Bemowo Warszawa Masaż Jelonki Warszawa masaż leczniczy Praga Południe Forum Masaże Warszawa Włochy masaż leczniczy Warszawa masaże lecznicze Warszawa masaż Warszawa masaże Warszawa masaż Praga Południe masaże Praga Południe masaże lecznicze Praga Południe masaże lecznicze Warszawa ból stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa bóle stawów barkowych leczenie Warszawa bóle stawu barkowego leczenie Warszawa bóle kręgosłupa leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa lekarz internista Warszawa leczenie bólu karku Warszawa lekarz ortopeda Warszawa rehabilitacja warszawa lekarze neurochirurdzy Warszawa lekarz neurolog Warszawa bóle pleców leczenie Warszawa rwa kulszowa leczenie Warszawa leczenie bólu krzyża warszawa lekarze Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rehabilitacja dzieci Warszawa bóle karku leczenie Warszawa leczenie bólu kręgosłupa rwa ramienna leczenie Warszawa bóle krzyża leczenie warszawa leczenie bólu pleców Warszawa ból kręgosłupa leczenie warszawa ból krzyża leczenie warszawa leczenie bólu barku warszawa bóle barku leczenie Warszawa ból karku leczenie Warszawa bóle stóp leczenie Warszawa leczenie drętwienie rąk i nóg leczenie Warszawa leczenie bólu pleców Warszawa rwa barkowa leczenie Warszawa rehabilitacja dzieci w Warszawie
gość
13-12-2014, 20:48:42

Awaria Ctrl + C , Ctrl + v ?.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
26-08-2015, 09:56:16

Masaże dają mi niesamowitą ulgę przy bólach, ale bez dobrego materaca nie nie ma pełnego efektu. To jest podstawa, bo jednak "pół życia" człowiek przesypia, a wtedy kręgosłup najlepiej się regeneruje w nocy, w czasie spoczynku, kiedy ciało odpoczywa.
Ja mam z Viscotherapy ze zmienną twardością, dobrany indywidualnie pod moje potrzeby i dolegliwości. Polecam to przemyśleć
gość
18-03-2017, 12:16:40

Oferujemy masaże z dojazdem do domu pacjenta :
masaż kręgosłupa
masaż leczniczy
masaż grzbietu
kończyn dolnych i górnych
www.masazwarszawa24.pl
Rezerwacja oraz wizyty domowe 7 dni w tygodniu
730 057 699
Dyplomowani masażyści
Szybki i bezpłatny dojazd do pacjenta:
Bemowo,Białołęka,Bielany,Mokotów,Ochota,Praga,Rembertów,Sródmieście,Targówek,Ursus,
Ursynów,Wawer,Wesoła,Włochy,Wola,Żoliborz,Wilanów,Warszawa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: