Reklama:

Różyczkowe zapalenie mózgu (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-03-2017, 01:23:50

Witam,
Mam na imie Mateusz, i szukam informacji, poszlak na temat w.w. powikłaniu różyczki w wieku dziecięcym.
Mam wielką prośbę do zebranych na tym forum. Szukam osoby która ma pojęcie o różyczkowym zapaleniu mózgu, zna obszary które choroba atakuje i pustoszy podczas przebiegu choroby, a także która znałaby cały proces na tyle dobrze aby wyjaśnić przyczyny i skutki tej choroby, a jeżeli ciężko będzie to taką osobę to chociaż kogoś kto chciałby przestudiować kwestie razem i ma kompleksową wiedzę odnośnie anatomii mózgu człowieka.
Zwracam się również (taka mała nadzieja) do ludzi którzy spotkali takich ludzi spotkali a także do tych którzy mieli pecha sie z nią zmagać, interesuje mnie każda informacja o chorym oraz o jego komforcie , a także dyskomforcie przejawiającym sie w jego życiu.
Dziękuję czytelniku za Twoją uwagę.
Pozdrawiam, życzę powodzenia w Twoich zmaganiach z problemami życia,
a także z uwagi na to że powikłanie jest bardzo rzadko występujące liczę na
powielenie treści postu i na pomoc w rozprzestrzenieniu mojej prośby.
gość
02-12-2017, 13:00:07

Witam. Ja jestem po tej chorobie. Podaj prosze tutaj swojego e-maila. Odezwę sie.
gość
21-06-2018, 21:38:48

Witam,mój syn zachorował na różyczkowe zapalenie mózgu i całego układu nerwowego 17 lat temu. do dnia dzisiejszego walczy z powikłaniami tej choroby. jeli chcesz więcej informacji zostaw maila a się odezwe
gość
24-10-2022, 21:23:56

Szanowni Państwo, trochę czasu minęło od umieszczenia postów. Piszę, nie aby pomóc, bo sama nie mam wiedzy, ale los sprawił, że sama poszukuję informacji na temat różyczkowego zapalenia mózgu. Czy bylibyście Państwo skłonni podzielić się informacjami? Z poważaniem Katarzyna

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: