Witam, mam 23 lata i od roku mam zaostrzenie (AZS) choroba skóry, jakieś 3 miesiące temu kiedy wstawałem z krzesła zaczęło kręcić mi się w głowie jakby od błędnika, szybko bić serce itp. zrobiłem szereg badań... tk, rtg klatki echo ekg, prześwietlenia, morfologia, mocz itp. itd. lekarze podejrzewają nerwice, ostatnio byłem u laryngologa i powiedziała, że wszystko ok oprócz uszkodzenia nerwu słuchowego w prawym uchu tonów wysokich, nie wiem czy to badanie było dobre, bo ja nie słyszę różnicy lewego i prawego ucha. Mam też problem z mieśniami kraku i (chyba) potylicznymi, u podstawy czaszki z tyłu głowy, czasami tak mi się spinają, że nie mogę chodzić, mam wtedy uczucie jakbym zjeźdźam windą w dół, a kiedy nacisnę te mieście z tyłu to ćmi mnie w głowie, a teraz wyczułem na głowie dziwny rowek który biegnie od lewego ucha do góry w prawo nad czołem i zatrzymuje się na środku, mam wrażenie, że ten rowek się pogłębia i jet to raczej rowek mieśni, a nie czaszki, bo mogę go przesuwać palcami, co to takiego? wizyte u neurologa mam dopiero za 2 miesiące...