Reklama:

Rehabilitacja Warszawa (8)

Forum: Rehabilitacja

gość
21-01-2014, 12:13:13

Witam Wszystkich, może Wy mi pomożecie w wyborze rehabilitacyjnego centrum w Warszawie. Jeżdząc na nartach złamałem rękę w dwóch miejscach i nogę :/. Jeśli chodzi o nogę to się nie martwię ale inaczej jest z moją ręką. Lekarze mówią że będą musiał chodzić na rehabilitacje żęby odzyskać pełną ruchowość ręki…. Niedaleko na Jerozolimskich jest jakieś centrum ale nie mam pojęcia czy jest dobre ? Może ktoś mi powie jak sprawa wygląda z tym centrum ?
gość
23-01-2014, 07:12:29

Jest, jest przypuszczam że masz na myśli centrum Rehmedis. Chodziłem tam ostatnio po wypadku na rowerze i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Wiedzą co robią i szybko doszedłem do zdrowia :)
gość
20-03-2014, 10:19:20

Treść zablokowana przez moderatora

gość
09-04-2014, 08:42:39

Treść zablokowana przez moderatora

gość
29-04-2014, 15:31:09

Ja rehabilitowałem tam zerwane więzadło krzyżowe ACL Teraz na nowo wychodzę na boisko (Zawodowo gram w piłkę nożną) Co jakiś czas chodzi do nich któryś z kumpli z drużyny (to z kręgosłupem, to z mniejszą kontuzją) wszyscy zadowoleni. Kluczowo tłumaczą co z czym się je. Człowiek ma poczucie, że trafił do specjalistów. Polecam ich!
Marcin B.
gość
23-06-2014, 10:44:43

moja mama chodziła do takiej Pani Magdy Kieno. Świetna kobieta, robi bardzo profesjonalne ćwiczenia, ma mnóstwo cierpliwości - nie to co moja mama :)
gość
15-12-2014, 08:26:38

Hej! pójdź do przychodni Corpomed w Wesołej. Ja do nich chodziłem z rwą kulszową i mi akurat bardzo pomogła pani Krzyżanowska. Jest terapeutą z dużym doświadczeniem. Najlepszą rekomendacją jest fakt, że wcześniej zaliczyłem chyba 5 innych specjalistów i ciągle ból wracał, a teraz w końcu się ode mnie odczepił!
gość
30-10-2017, 09:02:00

Ja osobiście polecam jak Medikar Home Care które świadczą <a href="https://medikarhomecare.pl/rehabilitacja-z-dojazdem/" rel="dofollow">rehabilitację z dojazdem</a> do domu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: