Reklama:

rehabilitacja poudarowa (3)

Forum: Rehabilitacja

Początkująca
03-10-2010, 17:40:46

Witam.Miesiac temu moj tato mialwypadek samochod.prawdopodobnie spowodowany udarem podczas jazdy. Przebywal w spiaczce farmakol. ponad 2tyg.W miedzyczasie zapalenie pluc, wstarzs septyczny i bakterie.Nadmienie ze lewa strona sparalizowana.Obrzek wynilky z wypadku zmalal. Obecnie stan taty poprawia sie , antybiotyk dziala, pacjent jest w kontakcie.Z informacji lekarza dowiedzialam sie ze ich"rola" jakby sie skonczyla i niebawem przeniosa tate z oiomu na inny oddzial.Problem w tym ze w szpitalu rejonowym do ktorego chca go przeniesc nie ma ani rehabilitacji ani nawet neurologii.Na dobra sprawe nie orientuje sie na jaki oddzial powinien w ogole trafic.U nas w rejonie chca go umiescic na wewnetrzym.wiem ze to paranoja. Prosze o jakokolwiek rade w tej kwestii. Co dla taty bedzie teraz najlepsze i najwazniejsze.Jestesmy z okolic Wroclawia.Ktory szpital we Wrocl.lub okolicy jest wart polecenia.CZy dla taty wazniejszy jest teraz pobyt na oddziale rahab. czy neurolog.? Jestem bezradna . Prosze o pomoc
Początkująca
20-10-2011, 18:16:47

Post zamieszczony był dawno, ale chciałam zapytać jak się czuje Tata?
Małgorzata
fizjoterapeuta
Miomed Rehabilitacja Sportowa i Neurologiczna
Początkujący
11-11-2011, 14:34:52

Przyłączam się do powyższego pytania
pozdrawiam
[url=http://www.medrecovery.pl/]Rehabilitacja domowa na terenie miast katowice,chorzów,sosnowiec,mysłowice,będzin,siemianowice śląskie.[/url] Dla forumowiczów zniżki.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: