Reklama:

Rehabilitacja po udarze w Gdyni (3)

Forum: Rehabilitacja

gość
28-04-2019, 15:49:55

Witam,
czy ktoś orientuje się, gdzie w Gdyni można i warto skorzystać z rehabilitacji neurologicznej? Chodzi o rehabilitację prywatną dla osoby dorosłej po udarze niedokrwiennym, najlepiej rehabilitacja w domu.
Będę wdzięczna za pomoc.
Początkująca
28-04-2019, 16:26:08

Treść zablokowana przez moderatora

Początkująca
28-04-2019, 16:26:51

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ultradźwięki a padaczka
Moja mama ma padaczkę, w tej chwili jest w remisji. Dostała skierowanie na zabiegi na kręgosłup. Wśród nich znajdują się ultradźwięki. Czy padaczka jest przeciwwskazaniem do wykonania takich zabiegów?
gość
Kiedy rozpocząć rehabilitację po zszyciu nerwu promieniowego
Witam, mój 14 letni syn w wyniku wypadku miał rozległą ranę szarpaną powyżej łokcia. Niestety nerw promieniowy był przecięty. W ciągu kilku godzin wylądował na stole operacyjnym i nerw został zszyty "koniec do końca" (Taki opis na wypisie). Ma czucie w ręce, rusza palcami ale nie może podnieść nadgarstka (ręką zwisająca). Moje pytanie to po jakim czasie od operacji można rozpocząć rehabilitację (fale,prady itp) mająca na celu stymulację unieruchomionych mięśni ręki, reka nadal w szynie gipsowej.
gość
Badania Alzhaimer
Witam, Babcia mojej żony miała Alzhaimera, teściowa mojej żony ma najprawomocniej Alzhaimera, ale nie da jej się zaciągnąć do lekarza. Wszyscy boją się usłyszeć diagnozy, bo też ma duże problemy z pamięcią. Zona na 46 no i chyba warto, żeby poszła zrobić badania. Tylko teraz pytanie jakie? U lekarza pierwszego kontaktu usłyszała, że nie ma. Ja natomiast w to nie do końca wierzę. Toczymy bój i wymianę zdań od jakiegoś czasu, a czas płynie
Odkryj moc rehabilitacji neurologicznej: Odzyskaj niezależność i jakość życia!
Czy jesteś gotowy na uwolnienie niesamowitego potencjału rehabilitacji neurologicznej? Ta przełomowa terapia może całkowicie odmienić Twoje życie, pozwalając Ci odzyskać niezależność i jakość życia. Niezależnie od tego, czy doświadczyłeś udaru, urazowego uszkodzenia mózgu, czy jakiegokolwiek innego schorzenia neurologicznego, rehabilitacja neurologiczna może pomóc Ci przezwyciężyć stojące przed Tobą wyzwania. Z zespołem oddanych profesjonalistów u boku, wyruszysz w spersonalizowaną podróż w kierunku powrotu do zdrowia. Dzięki połączeniu ukierunkowanych ćwiczeń, innowacyjnych technologii i specjalistycznych zabiegów, rehabilitacja neurologiczna pozwoli ci odzyskać kontrolę nad swoim ciałem i umysłem. Nie pozwól, by Twój stan dłużej Cię definiował. Wykorzystaj moc rehabilitacji neurologicznej i odzyskaj niezależność już dziś! https://fizjomed.pro/rehabilitacja-neurologiczna
Reklama: