Reklama:

rehabilitacja po udarze ale przy migotaniu przedsionków. (4)

Forum: Rehabilitacja

gość
13-07-2014, 07:14:17

Moja mama miała 2 udar mózgu. Teraz dopiero wykryto przyczynę udaru- migotanie przedsionków. Jak dowiedziałam się od rehabilitanta "tak na szybko" to jest za poważny stan na rehabilitację a o masażach nie ma co mówić. Ma niedowład lewostronny z tym że jak powiedział lekarz noga nie jest porażona. Czy w tej sytuacji mama może chodzić ? Bo ręka przypuszczam , że "na straty". Lekarz tylko podkreśla ,że oni mamę przystosują do wózka inwalidzkiego. Czy może mieć jakąś rehabilitację?
gość
03-10-2016, 16:49:29

moja mama jest po udarze ma migotanie przedsionkow i chory caly uklad krazenia i pani doktor w szpitalu powiedziala ze raczej lekarz kardiolog mamy nie zakwalifikuje do rehabilitacji bo za slabe serce czy ktos tez tak mial w rodzinie?dzisiaj bedzie 10ta doba po udarze i raczej wypisza ja do domu jest cala niesprawna porusza prawa reke jesli nie bedzie mogla miec rehabilitacji zabieram ja do domu i dopuki bedziemy mogli sie nia opiekowac bedzie wsrod nas mama ma 80 lat
gość
27-02-2017, 21:42:25

Czy mogłaby Pani napisać co z Pani mama? Czy miała jednak rehabilitację? Zależy mi na odpowiedzi ponieważ babcia jest w podobnej sytuacji
gość
13-03-2017, 13:00:29

Tak, miała rehabilitacje i poprawiło sie wszystko o 50%
http://wypozyczalnia-choszczno.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: