Reklama:

Rak sutka (5)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
09-06-2011, 09:46:39

Przeczytaj komentowaną poradę: Rak sutka

czy guzek na piersi oznacza raka ?
gość
09-06-2011, 11:33:04

guzek niekoniecznie musi być rakiem, lecz najlepiej zgłoś się do lekarza
gość
30-07-2011, 11:06:06

Treść zablokowana przez moderatora

Komentatorka
16-04-2012, 00:00:58

Moja teściowa miała ten rodzaj raka który został tu opisany.Niestety trochę pofolgowała z szybkim pójściem do lekarza.Zaczęło się latem 2011, ale zmiany w piersi wystąpiły o wiele wcześniej dopiero obrzęk ręki zmusił ją do pójścia do lekarza.Następnie było Centrum Onkologii, robienie badań i wyników, trwało to 3 miesiące.Dostała skierowanie na naświetlania.Niestety na niewiele się zdały.Od przełomu stycznia/lutego 2012 nastąpiło znaczne pogorszenie,osłabienie.Od marca teściowa nie wychodziła już z domu, więcej leżała,nie wstawała skarżyła się na bóle nóg i krzyża(prawdopodobnie miała już przerzuty do kości).Po mału gasła w oczach, odeszła od nas 14 kwietnia 2012
gość
03-08-2012, 16:46:12

Po przeczytaniu tej odpowiedzi nad moją współczuje wszystkim chorym na raka piersi .Jak można pisać coś takiego i dołować innych !!!! Wiele kobiet chorowało , wyszło z tego cieszy się życiem i rodzi nawet dzieci .WIĘC ZANIM KOGOŚ PRZYGNĘBISZ TO SIĘ ZASTANÓW .Bo po tym co napisałeś człowieku można poznać że lubisz przygnębiać siebie i innych!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
mrowienie, wędrujące bóle rąk głównie od dłoni do łokci
Od ok. 3 lat pojawiło się uczucie mrowienia, wbijania szpilek w dłoniach i w rękach do okolic łokci, a czasem barku. Objawom tym towarzyszy bół, kótry tzw. wędrujący, raz mam wrażenie, że bolą mnie mnieśnie, innym razem stawy a następnie kości. Pojawia się w różnych miejscach. Objawy te nasilają się tzn. o ile wczesniej pojawiały się od czasu do czasu to teraz jest to stan stały. Trzymanie kubka w dłoniach, chwycenie klamki i inne codzienne czynności sprawiaja mi ból. Ma wrażenie tzw. niezdarnych rąk, przedmioty wypadają mi z dłoni,. Od niedawna podobne objawy pojawiły się w stopach i nogach. Początkowo myślałam, że to niedoleczona bolerioza ale wg lekarzy boolerioza jest wyleczona, szukałam pomocy u reumatologa ***czynnik reumatoidalny w normie) - brak podstaw do dalszej diagnostyki, u neurologa - gdzie rezonans kręgosłupa szyjnego i leżdziowego nie wykazał żadnych anomalii, kóre mogłyby powodać dolegliwości. Sama nie wiem, gdzie szukać pomocy, bowiem ja naprawdę cierpię z bólu. Od niedawna pojawiły sie bóle głowy o charakerze migrenowym. Ktoś ma pomysł, gdzie szukać pomocy, co to może być, aby móc łagdzić doelgliwości bólowe.
gość
Problemy seksualne
Proszę o pomoc. Po tym neurotopie który boorebod 1.5 roku stałem się aseksualny. Małżeństwo mi się zaczyna sypać przez to . Co mogę zrobić? Mój testosteron spadł do niskiego poziomu. Proszę o pomoc. Dodam tylko że lekarz urolog przepisał mi leki które w ogóle nie działają. Tadalafil i sidenafil. Oraz andromen.
gość
Prośba o interpretacje wyniku Mri glowy
Opiszę w skrócie to co mnie niepokoi... W okolicy prawej zatoki esowatej zakontrastowalo się poszerzone naczynie zylne 18mm na 15mm łaczace sie kanałem szerokosci 2mm ze światłem zatoki na granicy z żyła szyjna wewnątrzna. Obraz moze wskazywac na tetniaka zylnego lub malformacje tetniczo zylna (AVM). Wskazana ocena naczyń w angio-MR w fazie żylnej i tętniczej...
gość
Blokada przeciwbólowe
Dzień dobry mam zespół stożka rdzenia kręgowego. Zaburzenia czucia i pieczenie lewej goleni i stopy mam bóle parescencyjne które są nie do zniesienia mam pytanko ortopeda zalecił blokadę przeciwbólową i chciałam się zapytać ile kosztuje taka blokada i ile czasu nie będę czuła bólu
Reklama: