Reklama:

Rafal (3)

Forum: Padaczka

gość
11-02-2017, 07:01:18

Mam 31 lat,napady mam od ok 18lat,ale zdiagnozowano epi u mnie dopiero w listopadzie 2015 r
Od ponad dwoch lat mam napady co dziennie,napady poprzedza aura.Nie mam typowych napadow drgawkowych,moja epi bardziej w tym momencie odpowiada padaczce czolowej nocnej,ale napady w dzien tez wystepuja niekiedy,zadaza sie tez utrata przytomnosci.Od kazdego neurologa slysze inna epi.Leki nie pomagaja.Moj rekord napadow wyniosl w maju z/r ponad 500 w miesiacu.Mialem tez 4 stany padaczkowe,ktory najdluzszy trwal 4 godz .Kazdy neurolog rozklada rece.Moze ktos poleci jakiegos ogarnietego Dr...
Pozdrawiam
Początkująca
27-02-2017, 22:38:44

Cześć. Ja leczę się u doktora Zwolińskiego w Warszawie. Wiem, że przyjmował w Toruniu i Jeleniej Górze, ale czy tam dalej przyjmuje tego nie wiem.
gość
03-03-2017, 09:09:06

Witaj.Ja choruje od dziecka.Też mam napady prawie codziennie.Bywają też codziennie.Ja sam szukałem sobie dobrego lekarza lub,kliniki.Znalazłem Klinikę Neurologii i Epileptologii na ul.Czerniakowskiej 231 w Warszawie.Jest to klinika która leczy tylko padaczke.Ja jak tam byłem w szpitalu to robili mi EEG wideo.Jest to EEG które określi jaki masz rodzaj epi.Wedź w internet tam znajdziesz wszelkie informacje na temat tej kliniki,adres i telefon.Najlepiej jak tam zadzwonisz i wszystkiego się dowiesz co musisz mieć aby tam się dostać.Mogę cię zapewnić że przyjmują tam wszystkich z całej Polski,bo pytałem się oto dla mojej koleżanki która też choruje na padaczke.Spróbuj a może akurat ci pomogą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: