Reklama:

Radyjko internetowe jako sposób na relaks (3)

Forum: Niepełnosprawność

gość
14-03-2012, 16:12:33

http://radyjkopokolen.hpu.pl/news.php
Liderka opinii
17-03-2012, 17:13:59

Dzięki Ania, na pewno skorzystam. A co tam "dają"?
Iza prezes Stow. ProPsychiatria < dla Psychiatrii>
gość
19-03-2012, 10:49:37

Dajesz dobrą muzykę, bardzo dobry DJ. Potrafi grać muzykę na życzenie.Wpisujesz na konsolce i masz rewelacyjną muzykę.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Przepukliny w odcinku piersiowym
Drodzy, szukam ratunku moja mama ma przepukliny krążków na odcinkach od TH3 do TH9, które uciskają na worek oponowy. Mama jest silną kobietą z dużym progiem bólowym, ale to co przeżywa w przypadku kręgosłupa to istne tortury. Byłyśmy u wielu specjalistów i żaden nie chce się podjąć operacji na tym odcinku. Lekarze dają mamie 30 procent szans na to, że będzie chodzić po takiej operacji. Mama ma paraliże, niedowłady nóg i problemy z układem moczowym, więc i tak skazana jest na życie w fotelu. Jesteśmy z Torunia, proszę jeśli macie jakieś dobre rady to będę dozgonnie wdzięczna bo nie wiem już co robić. Mamy dobrego fizjoterapeutę, ale jest to chwilowa ulga nie przynosząca realnej poprawy. Co robić, gdzie szukać pomocy? Załączam opis rezonansu.
Interpretacja wyników rtg kręgosłupa
Dzień dobry. Bardzo proszę o interpretację wyników, bo niewiele z tego rozumiem a wizytę mam za 2 tyg. pozdrawiam. Zniesienie fizjologicznej lordozy lędźwiowej. Zwężenie przestrzeni międzykręgowej na poziomie L5/S1. Drobny osteofit na krawędzi przedniej L5. Wysokość trzonów kręgów zachowana. Zwężenie szpar stawowych w stawach krzyżowo-biodrowych
gość
Rezonans pomocy!!!
Co to wszystko oznacza co jest w opisie rezonansu Mam parestazje braki czucia popuszczam mocz i stolec.... Co to jest ??? Długi czas oczekiwania na wizyte
Inne sposoby ulżenia w dolegliwościach
Kochani, moja mama jest po dwóch operacjach, jeden na szyję, druga na odcinek lędźwiowy. Przed operacją na odcinek lędźwiowy przestała czuć już stopę, była odrętwiała. Po operacji stopa "wróciła", ale ma na codzień mnóstwo dolegliwości, bóle, parzenia, miała też rwę kulszową aż wygięło jej nogę na chwilę. Czy tak powinno być? Robiła ponowny rezonans, w kilku miejscach piszą o stanozie. Proszę powiedzcie, co można jeszcze zrobić, by ulżyć na codzień? Czytałam o medycznej marihuanie, może jakiś olejek cbd? Czytałam też o kolagenie typu II (może macie jakiś sprawdzony) w połączeniu z Wit c i kwasami omega 3-6-9? Czy taka suplementacja może cokolwiek pomóc? Proszę o jakąkolwiek podpowiedź....
Reklama: