Reklama:

pytanie (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-10-2008, 14:18:00

witam, sluchajcie mam pytanie . Znam pewnego czlowieka z ktorym sie zaprzyjanilam i do ktorego sie bardzo przywiazalam . wspominal mi kiedys o omdleniach i teraz te omdlnia zaczely wystpeowac coraz czesciej. Ostatnio tez zauwazylam ze gdy sie denerwuje albo meczy albo wogole np jak za duzo na sloncu ustoi to robi sie blady caly czesie nie traci przytomnosci ani nic tlyko porpsostu sie czesie nie che o tym gadac on. Ponoc byl na tomografii ale nic nie chce mowic a wczoraj zauwazylam ze nosi okluary choc zawsze mial swietny wzrok. Powiedzcie co to moze byc co moze dawac takie nobjawy? prosze pozdraiwam
Wtajemniczony
09-10-2008, 17:36:00

te omdlenia to moze byc rodzaj epilepsji/padaczki, ale jezeli te okulary to nie przypadek (a nie wierze w przypadki za bardzo) to bardzo mozliwe ze ma cos w glowce guza, krwiaka, tetniaka, naczyniaka itp itd etc tym bardziej ze nie chce mowic o wynikach tomografii prawdopodobne ze to cos uciska na odpowiednie czesci mozgu i efekty sa jakie sa :-/ jezeli nie bedzie Ci chcial powiedziec to sie nie dowiesz, moze sie poprostu wstydzic, bac, chce oszczedzic bliskich
gość
09-10-2008, 22:54:00

niestety tego sie obawiam i to akurat sie domyslam wchodzac na to forum mialam nadzieje na jakies konkret czyli jakit o moze byc rodzaj.
Wtajemniczony
10-10-2008, 00:27:00

rodzajow jest cala masa takze jezeli ma np guza to tylko biopsja da 100 % odpowiedz jaki to rodzaj itp itd poprostu trzeba znac wyniki badan nie ma innej rady bo lekarz Ci nic nie powie nawet jezeli do niego pojdziesz, sproboj pogadac, tylko nie staraj sie byc baaardzo natarczywa, moze stopniowo sie otworzy przed Toba, On tak naprawde teraz bardzo potrzebuje Ciebie jak i innych bliskich osob ale nie mow o tym nikomu bo przez to mozesz mu wyrzadzic jeszcze wieksza krzywde
pozdrawiam i zycze powodzenia
gość
10-10-2008, 13:42:00

aha no dziekuje ci wiem nie mowie tego nikomu na tym forum sie zapytalam bo wiadomo nikt nikogo nie zna... tak zrobie ...dzieki raz jeszcze trzymajcie sie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: