Reklama:

Pulsuje mi szyja (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-04-2008, 13:59:00

Pulsuje mi szyja, w lustrze widać jak pulsuje po bokach, tzn tętnice ale wydaje mi sie ze nie powinno tak być. U innych tego nie zauważyłem, czemu tak mam i jak na to zaradzić?
gość
03-07-2011, 20:06:50

Mam to samo od niedawna...przy coraz większym zmęczeniu pulsuje coraz mocniej, co z tym robić ?
gość
12-07-2011, 09:46:00

To chyba nie jest nic szczególnego,może tak jest ze względu na to że ktoś jest szczupły, każdemu chyba w tym miejscu na szyi pulsuje tylko trzeba przybrać na wadzę aby tego nie było widać - tak mi się wydaję. Ja bym się na waszym miejscu tym nie przejmował ale może ktoś inny coś więcej napisze ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
gość
Operacja dyskopatii szyjnej
Miał ktoś ostatnoo u dr. Baranowskiej w Stocerze ,jak opinie ?
Reklama: