Reklama:

Pulsujący ból głowy po lewej stronie (6)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
21-04-2013, 20:25:10

Witam. Mój problem zaczął się już ok. 2 lata temu, a polega on na pulsującym bólu głowy, po lewej stronie. Trwa ok. 5 sekund, po czym od razu znika. I tak parę razy. Trwało to jakiś czas, przy czym ból nie był bardzo mocny, po czym zniknął. Niestety, jakiś czas temu powrócił i to ze zdwojoną siłą. Nie jest nie do wytrzymania, ale jednak dość dokuczliwy. Występuje on paręnaście razy na dzień, niezależnie od aktywności fizycznej. Mogę dokładnie wskazać miejsce, w którym boli, kiedy zaczyna się 'atak'. Za uchem, w okolicach potylicy, po lewej stronie. Przy tych 'atakach' nie występują żadne inne objawy. Problemem jest to, że przez te bóle nie mogę się skupić na niczym.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
Beata
Początkująca
24-04-2013, 15:13:51

Witaj Beata,
Mysle,ze najlepsza odpowiedz bedzie mozna uslyszec od specjalisty, moze wybierz sie do neurologa? Czasami takie pulsujace bole glowy moga wystepowac na tle nerwowym tzn nerwobole ,ale pewnosci nie mam .
Początkująca
24-04-2013, 15:13:58

Witaj Beata,
Mysle,ze najlepsza odpowiedz bedzie mozna uslyszec od specjalisty, moze wybierz sie do neurologa? Czasami takie pulsujace bole glowy moga wystepowac na tle nerwowym tzn nerwobole ,ale pewnosci nie mam .
Początkująca
05-09-2014, 23:05:28

Tutaj są wypisane wszystkie możliwe przyczyny bólu głowy wraz z podaniem dodatkowych objawów. Łatwo możesz zdiagnozować, co Ci dolega: http://bol-glowy.blogspot.com/2014/09/przyczyny-bolu-gowy.html
gość
30-03-2017, 22:18:34

Witaj Beato,
Czy mogłabyś napisać,czy udało Ci się zdiagnozować opisywany przez Ciebie ból głowy?
gość
30-03-2017, 22:19:37

Gość 2017-03-31 00:18:34
Witaj Blues,
Czy mogłabyś napisać,czy udało Ci się zdiagnozować opisywany przez Ciebie ból głowy?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: