Witam serdecznie
O forum dowiedziałam się od znajomej i dlatego postanowiłam napisać w celu uzyskania wsparcia oraz kilku porad i odpowiedzi na moje pytania :)
Troszkę sama doczytałam, ale chciałabym uzyskać więcej szczegółowych informacji.
21 czerwca ma operację w Toruniu dyskopatia C5-C6 po stronie prawej...wszyscy nadal mi odradzają mówiąc że operacja to ostateczność..ja byłam na konsultacjach i 3 neurochirurgów u fizjoterapełtów i wszyscy mówią że trzepa operować.
Nie będę przepisywać wyników rezonansu bo to za dużo...
Pracuję dużo przed laptopem oraz jeżdżę samochodem.
Mam takie pytanie, czy po miesiącu jestem w stanie pracować zaznaczam pracuję w domu? Jak to wygląda z jazdą samochodem oraz z uprawianiem sportu?
Jestem osobą bardzo aktywną i czytając tutaj Państwa niektóre wypowiedzi jestem przerażona że to tak długo trwa ( czy rehabilitacja może odbywać się w tym samym czasie co praca, czy twardo trzeba się nastawić na odpoczynek i rehabilitację ) ...28 tydzień po operacji mam wesele znajomych...wiem może to pytanie jest głupie ale czy chociaż jest szansa udać się do Kościoła i urzędu? Przepraszam jeśli moje pytania wydadzą się bezsensowne ale mam nadzieję, że Państwo mi odpowiecie a co najważniejsze uspokoicie mnie ponieważ im bliżej terminu tym bardziej się boję :(
Pozdrawiam
Monia