Reklama:

Przewlekły ból okolicy lędźwiowo-krzyżowej. (4)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
01-06-2010, 13:25:19

Przeczytaj komentowany artykuł: Przewlekły ból okolicy lędźwiowo-krzyżowej.

Trzeba zrobic właściwe rozpoznanie /dyskopatia,rwa kulszowa, wyprost lordozy lędzwiowej,kręgozmyk, osteofity, skolioza,sztywnośc mięśni i inne/ . Po tym dopiero coś można z tym zrobic. http://parapsycholog-ezoteryk.pl. poczta lca.wp@wp.pl
gość
13-10-2011, 16:32:34

Rehabilitacja: htpp://www.***.net
Początkująca
28-02-2012, 21:30:45

Witam
Mam Prosbe co oznacza wygladzenie lordozy ledzwiowej,tak wyszlo na rt kregosupa,mialam 3cesarki,1cesarka byla robiona pod narkoza i mialam duzy krwotok bo odlerwalo mi9 sie lozysko,2 cesarka mialam przy znieczuleniu (te klucie w igla ) 3 cesarka tak samo ,a przy 2 cesarce lekarza psztruchla pielegniarka i jak lekarz wkuwal poczulam ostry bol taki jak prad przechodzacy przez nogi i od tamej pory mam ploblemy kregosupem to znaczy czescia krzyzowa -ledzwiowa, a przytym ostre bole glowy oraz slabiej slysze na jedno ucho,a leki nie pomagaja , jak bylam u lekarza rodzinego to dal mi skierowanie do nerologa ale wiadomo do nerologa dlugo czeka ,a zapomnialam dodac ze learka moja porosila bym doknela palcem wskazujacym czubka nosa i nie trafil w nos a obok nosa i wtedy dala mi skierowanie czy mogl mi ktos cos poradzic i co to moze oznaczac,denerwuje sie poniewaz mam dopiero 25l at i jestem mama 3dzieci .Prosze O Pomoc.
Początkujący
10-11-2012, 12:02:53

Dyskopatia to straszna choroba, sprawiła że czuję się jak stara baba a mam 27 lat dopiero. Ale trzeba z tym żyć, ćwiczyć, dbać o odpowiednią postawę ciała i się nie zapominać. Kiedy bóle wracają, ubieram rezonator biofotonowy i czuję ulgę, nawet w pracy to noszę, zeby tylko nie brać tabletek przeciwbólowych.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
Reklama: