Reklama:

Przepuklina kręgosłupa (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
13-01-2023, 05:21:00

Witam jestem po 3 operacjach na kręgosłup dysk l5 . Pierwsza była na uciecie dysku pomogło na 4 miesiące. Druga była na wyciągnięciu dysku i wsadzeniu implantu.
Po wybudzeniu sie odrazu poczułem bardzo zimna stopę lewa . Lekarz stwierdził że czucie wróci do 3 miesięcy chodz minął rok i zero polepszenia . Okazało się że mam opadajaca stopę uszkodzony nerw . Chirurg który mnie operował dalej twierdzi że nie wie co się stało . Byłem na wszystkich badaniach i wyszło że dwa nerwy nie pracują. Moje pytanie brzmi czy ten nerw wróci kiedyś i poczuje stopę? Zaczynam się martwić bo zanika mi miesien w nodze a nikt noe chce powiedzieć mi prawdy.
Forumowiczka
22-01-2023, 16:38:56

Witam Piotrze, bardzo Ci współczuję tego co przeszedłeś, ja jestem przed operacją odcinka szyjnego i termin mam na 22.02 i to co opisujesz to włos się Jerzy aż strach iść na operację. Podejrzewam, że nikt nie chce Ci powiedzieć nic bo wdaje mi się, że nerw jak został uszkodzony to już nic się nie da zrobić.W moim przypadku ja mam bardzo długo uciśnięte już nerwy w odcinku szyjnym lewa ręką strasznie mi drętwieje, że operacja może już nie wrócić sprawności tych nerwów bo były zbyt długo uciśnięte.Tak powiedział mi neurochirurg, który ma mnie operować a co dopiero jak zostały uszkodzone. Czy byłeś u neurochirurga z tym?
Mojra

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: