Szanowni Państwo,
Jestem studentem ostatniego roku kierunku pielęgniarstwo. Jednym z elementów wymaganych do zakończenia studiów jest napisanie przeze mnie pracy licencjackiej o charakterze kazuistycznym, a więc opisującym przypadek pacjenta z wybraną przeze mnie jednostką chorobową, którą jest przemijający atak niedokrwienny (TIA). Dotychczas źródłem otrzymywania informacji medycznych o danej jednostce, był wgląd w dokumentację medyczną udostępnioną przez placówkę ochrony zdrowia po przedłożeniu odpowiedniego wniosku. Ze względu na sytuację epidemiczną w jakiej się znajdujemy pozyskiwanie takich informacji jest problematyczne. Za pośrednictwem tego forum bardzo proszę o zgłoszenie się osób, które chciałyby mi pomóc w tym szczególnym czasie, w dostępie do takowych danych. Nadmieniam, że żadne z danych osobowych nie trafią do samej pracy (z wyjątkiem wieku) oraz oczywiście jestem zobowiązany przesłać Państwu dokument wyjaśniający, że każda informacja zostanie użyta tylko do celów naukowych. Będę ogromnie wdzięczny za każdą pomoc